Tryckkokare

Med en tryckkokare sparas upp till 70% av tillagningstiden och 50% av energiåtgången. Tänk dig att du har tagit din gryta på höghöjdsläger i Peru. Värmen i kastrullen g...Läs mer

Med en tryckkokare sparas upp till 70% av tillagningstiden och 50% av energiåtgången. Tänk dig att du har tagit din gryta på höghöjdsläger i Peru. Värmen i kastrullen gör att trycket blir högre och med det stiger också kokpunkten för vattnet. Det drar ner tillagningstiden rejält utan att kompromissa med kvaliteten. Genom att den sluter tätt stannar all aromatik kvar i maten – det smakar helt enkelt förbannat gott.

Vi använder den till att snabbt laga fullvärdiga buljonger, att göra soppor och att fixa ihop den där otroligt möra högrevsbiten du inte hann ner med i sous vidden i förrgår. De vi säljer används på spisen så att du kan svetta och bryna ingredienserna direkt i kokaren vilket underlättar disk och undanplock – allt görs i tryckkokaren.

× Stäng

Varumärken