Kaffebryggare

Kaffebryggare till hem och restaurang Kaffebryggare, kaffemaskin, kaffekokare – vår kära morgon-, förmiddags- och eftermiddagsvän har många namn och många tider på dygnet den klickas... Läs mer

Varumärken

Kaffebryggare till hem och restaurang

Kaffebryggare, kaffemaskin, kaffekokare – vår kära morgon-, förmiddags- och eftermiddagsvän har många namn och många tider på dygnet den klickas igång. En klassiskt sätt att inleda morgonen är att dricka en kopp kaffe – för att sedan rulla på med nya koppar med jämna mellanrum under dagen. För oss svenskar är kaffet ingenting man skojar bort, med våra 9 kilo kaffe per person och år ligger vi i topp bland de som konsumerar mest kaffe i världen. Här hittar du mokkabryggare, sifonbryggare och riktiga kvalitetsbyggare från Moccamaster och Wilfa. Letar du efter kaffebryggare till restauranger och caféer har vi såklart det också.

Här hittar du även tillbehör till kaffebryggaren. Vi har packning till din mokkabryggare, extrakannor till Moccamastern och reservfilterhållare. Andra tillbehör hittar du under kategorin Kaffetillbehör.