Vi som driver KitchenLab har alla en nära relation till mat och matlagning, fast på olika sätt.

Jonas, som sköter vår Östermalmsbutik, är en riktigt passionerad matlagare. Det han inte vet om matlagning tar han snabbt reda på och delar gärna med sig av. När han hade köpt sin första sousvide hos oss, insåg han att magisterkarriären fick ta paus och började jobba heltid med att sprida matlagningsglädje till våra kunder. Den hemstoppade torsdagskorven med champagne och naturbeteshögreven på fredagar är heligt för Jonas.

Jonas, som även han tar hand om våra kunder på Östermalm, sköter inköp och håller ordning på ordrar och produkter, har många års erfarenhet som yrkeskock. Som medlem i ett stort kocknätverk har han sett köket på många av stans bästa krogar, och gör det fortfarande så fort han får tid över. Jonas kan också berätta hur det är att laga mat i Antarktis. För att skilja Jonas från Jonas så kallar vi Jonas för kock-Jonas.

Hos KitchenLab hittar du visserligen ytterligare en kock-Jonas. I vår källare huserar nämligen Jonas Lagerström, som efter fyra år i Svenska Kocklandslaget nu förbereder sitt nästa stora kockäventyr i det provkök som han håller på att färdigställa här. Kom förbi så berättar vi mer. (Och nej, att heta Jonas är inget anställningskrav hos oss. Men ett plus).

Sam, som just flyttat till Malmö och som bäst håller på att rigga vår nya butik där, är från en konditorfamilj i Halmstad och innehar även ett gesällbrev som bagare/konditor. Har jobbat på flera ställen i Västsverige och dessutom öppnat bageri och lärt upp lokala förmågor inom yrket i Nairobi och jobbat som dessertkonditor på lyxhotell på Zanzibar. Insatt i bröd, vegetarisk kost och livets viktigaste dryck – kaffe.

Andrea, som möter upp när du besöker Sjöstadsbutiken, kan det mesta om vad som behövs i ett bra kök. Fråga henne om allt, och vi lovar att du får ett utförligt svar – och en service och omhändertagande utöver det vanliga!

Gabriella, som just avslutat sin kockutbildning och är en fena på att få ihop smaker, träffar du i båda våra butiker. En guldgruva när det gäller matlagningstips och koll på köksprylar.

Solbritt, är vår solstråle på lagret. När hon inte packar paket sjunger hon både opera, jazz och folkmusik. Om du någonsin letar efter en speciell kökspryl, vet hon garanterat var den finns.

Lovisa, som inte bara är en hjälte på elgitarr och kan laga emballagemaskiner, har också hon grym koll på var grejerna finns. Lovisa packar hundra paket innan du hinner säga sousvidecirkulator.

Oscar, som du oftast stöter på i vår Östermalmsbutik på lördagar, är även han en passionerad matlagare och pryltokig när det gäller cooking stuff. Fråga honom om allt och du får svar fyllt av kunskap. Om han ibland springer runt i strumplästen beror det på att han bor i huset.

Benjamin, som är ansvarig för e-handeln och den digitala marknadsföringen har en kockbakgrund och ett fotointresse, han ser till att vi syns överallt där vi vill synas och håller hemsidan uppdaterad.

Richard, vars näsa för nya köksprodukter och kvalitet i största allmänhet är ovärderlig för både oss och våra kunder, är helt enkelt en foodie i ordets rätta bemärkelse. Det finns knappt en råvara som inte passerat hans kök där hemma, och knappt en stjärnkrog som inte förärats hans besök. Listan över hänförda middagsgäster som avnjutit hans kokkonst är numera groteskt lång. Richard har visserligen ingen bakgrund som yrkeskock, men väl en från stekarvärlden i finansbranschen.

Per har sålt köksutrustning långt före KitchenLab såg dagens ljus, men då bara till restauranger och yrkeskockar. I familjeföretaget Oana jobbade han tillsammans med pappa Owe och broder Hans med bland annat agenturerna för Pacojet och Josper. Idag har KitchenLab fortfarande ett nära samarbete med Oana. Stora delar av KitchenLabs sortiment kommer från samma källor som proffsens redskap. Det är lite av idén här på KitchenLab.

Tillsammans är vi övertygade om att matlagning kräver bra råvaror och bra redskap. Detta måste upplevas i verkligheten, därför har vi två fysiska butiker fullproppade med bra köksprylar. Via vår webshop når vi ut till en större publik i hela landet. Vi jobbar intensivt tillsammans med andra foodies och yrkeskockar, för att hålla oss uppdaterade om vad som gäller just nu. Till exempel är den skicklige Jonas Lagerström (medlem i kocklandslaget och köksmästare på prisade Yolo) en av våra flitiga samarbetspartners.

Vi är mer intresserade av uppriktig feedback från våra kunniga kunder än av generella och anonyma målgruppsanalyser och volymtörstande säljkampanjer. Så därför, välkommen in på KitchenLab och säg vad du tycker!

 

Kontakta oss

Direkt

kundservice@kitchenlab.se
Kontaktformulär
Telefon: 08-410 95 200

För frågor om annonsering och andra digitala kampanjer:

oscar@kitchenlab.se

Adress 

KitchenLab AB 
Hammarby Allé 93 
120 63 STOCKHOLM 
Organisationsnummer 556785-6199