KitchenLab riktar sig mot både proffs- och amatörkockar och erbjuder 8000 noga utvalda produkter från 200 tillverkare. På sajten www.rostfritt.net erbjuder vi dessutom rostfri inredning, både i standardmått och enligt kundens anpassning. De flesta KitchenLab-kollegor har i något skede arbetat som kockar. Till skillnad från många av våra konkurrenter är vi inte specialister på e-handel och butiksförsäljning. Vi är nämligen specialiserade på matlagning och på att hjälpa dig hitta den utrustning du behöver för att du skall lyckas i ditt kök. Bland våra återkommande kunder räknar vi nästan varenda topprankad svensk restaurang, en handfull av Årets Kock-vinnare samt de flesta av Kocklandslagets medlemmar. Dessutom är vi stolta sponsorer av både Kocklandslaget och Juniorkocklandslaget.

Vi som driver KitchenLab har alla en nära relation till mat och matlagning, fast på olika sätt.

Jonas, som sköter vår Östermalmsbutik, är en riktigt passionerad matlagare. Det han inte vet om matlagning tar han snabbt reda på och delar gärna med sig av. När han hade köpt sin första sousvide hos oss, insåg han att magisterkarriären fick ta paus och började jobba heltid med att sprida matlagningsglädje till våra kunder. Den hemstoppade torsdagskorven med champagne och naturbeteshögreven på fredagar är heliga för Jonas.

Sam, som sköter vår nya butik i Malmö, är från en konditorfamilj i Halmstad och innehar även ett gesällbrev som bagare/konditor. Har jobbat på flera ställen i Västsverige och dessutom öppnat bageri och lärt upp lokala förmågor inom yrket i Nairobi och jobbat som dessertkonditor på lyxhotell på Zanzibar. Insatt i bröd, vegetarisk kost och livets viktigaste dryck – kaffe.

Andrea,  kan det mesta om vad som behövs i ett bra kök. Fråga henne om allt, och vi lovar att du får ett utförligt svar – och en service och omhändertagande utöver det vanliga! Andrea har dessutom hand om våra event – allt från champagneprovning till bakningskurser.

Erica, ansvarar för alla våra inköp och ser till att vårt lager hålls välfyllt. Med erfarenhet som inköpare och barista från ett kreddigt kaffehus vet hon hur en riktig kopp ska smaka!

Oscar, som är ansvarig för e-handeln och den digitala marknadsföringen, är även han en passionerad matlagare och pryltokig när det gäller cooking stuff. Fråga honom om allt och du får svar fyllt av kunskap.

Roberto, är en av Kaffesveriges största med bland annat två SM-vinster som barista och en tredje plats i World Barista Championship. Innan han kom till Sverige, blev barista och jobbade i vår Malmöbutik var han kock i hemlandet Italien.

Daniel & Hugo tar hand om vårt centrallager som ligger under butiken i Stockholm. Det krävs en hel del för att hålla koll på tusentals artiklar fördelat på 400 kvadratmeter..

Richard, vars näsa för nya köksprodukter och kvalitet i största allmänhet är ovärderlig för både oss och våra kunder, är helt enkelt en foodie i ordets rätta bemärkelse. Det finns knappt en råvara som inte passerat hans kök där hemma, och knappt en stjärnkrog som inte förärats hans besök. Listan över hänförda middagsgäster som avnjutit hans kokkonst är numera groteskt lång. Richard har visserligen ingen bakgrund som yrkeskock, men väl en från stekarvärlden i finansbranschen.

Per har sålt köksutrustning långt före KitchenLab såg dagens ljus, men då bara till restauranger och yrkeskockar. I familjeföretaget Oana jobbade han tillsammans med pappa Owe och broder Hans med bland annat agenturerna för Pacojet och Josper. Idag har KitchenLab fortfarande ett nära samarbete med Oana. Stora delar av KitchenLabs sortiment kommer från samma källor som proffsens redskap. Det är lite av idén här på KitchenLab.

Tillsammans är vi övertygade om att matlagning kräver bra råvaror och bra redskap. Detta måste upplevas i verkligheten, därför har vi två fysiska butiker fullproppade med bra köksprylar. Via vår webshop når vi ut till en större publik i hela landet. Vi jobbar intensivt tillsammans med andra foodies och yrkeskockar, för att hålla oss uppdaterade om vad som gäller just nu.

Vi är mer intresserade av uppriktig feedback från våra kunniga kunder än av generella och anonyma målgruppsanalyser och volymtörstande säljkampanjer. Så därför, välkommen in på KitchenLab och säg vad du tycker!

Kontakta oss

Direkt

kundservice@kitchenlab.se
Kontaktformulär
Telefon: 08-410 95 200

För frågor om annonsering och andra digitala kampanjer:

oscar(at)kitchenlab.se

Affiliate via Adtraction.

Adress 

KitchenLab AB 
Birger Jarlsgatan 106
114 20 STOCKHOLM 
Organisationsnummer 556785-6199