Bikarbonat (E500) - The Kitchen Lab
- Webblager 0 st
- Butik Stockholm 0 st
- Butik Malmö 0 st


-
Produktbeskrivning
-
Burken innehåller bikarbonat (natriumvätekarbonat) i pulverform som är aluminiumfritt. Bikarbonat används främst i matlagning och bakning som hävningsmedel. Reagerar med sura komponenter i en smet och frigör då koldioxid. Det orsakar expansion av smeten och bildar den karakteristiska konsistensen i pannkakor, kakor, vissa sorters bröd och annan bakad och stekt mat. Sura ingredienser som sätter igång denna reaktion inkluderar filmjölk, fosfater, vinsten, citronsaft, yoghurt, kärnmjölk, kakao, vinäger, etc. Bakpulver innehåller ofta bikarbonat i kombination med en eller flera sura fosfater, vilket gör att du i rätt blandning kan uppnå samma effekt med hjälp av bikarbonat och syra.
Ingredienser: Bikarbonat E500 (Övriga tillsatser)
Förvaring: Förvaras torrt, svalt och inte i direkt solljus. Använd inom 6 månader efter öppnandet.
Näringsvärde per 100g: Energi: 0kj/0kCal, Fett: 0g, Kolhydrater: 0g, Protein: 0g, Salt: 0g.
Behöver du större förpackning för livsmedelsproduktion? Kontakta oss så löser vi det!
-
-
Specifikationer
-
Storlek: 1000 g, 250 g, 500 g Typ: Övriga tillsatser Volym: 1000 g, 250 g, 500 g
-
För att lämna ett omdöme måste du logga in på din kundprofil.
Den här produkten har inga recensioner.
Lagerstatus uppdateras var tionde minut.