Glykospulver, 1000 g - The Kitchen Lab
- Webblager 14 st
- Butik Stockholm 14 st
- Butik Malmö 0 st


-
Produktbeskrivning
-
Glykospulver är mycket mångsidigt. Det används som sötningsmedel och förbättrar smaken, konsistensen och stabiliteten hos många livsmedel och förbättrar hållbarheten för bakverk. Det har en måttlig sötma (70 % av sockers sötma) och kan användas i en mängd olika bakverk, inklusive kakor, desserter, konfektyr och sylt. Används i sylt och fruktberedningar kommer det att förbättra smaken av frukten och dess stabilitet. Använd i glass för att förhindra bildandet av iskristaller (det har en lägre fryspunkt än socker) och kommer att säkerställa en glansig, slät konsistens. Ger även samma resultat i glasyrer. Det kan tillsättas till drycker för att söta upp och förbättra smaken och används ofta i energidrycker. Det kommer lätt att blandas med olika livsmedelsingredienser och kan spädas ut genom att blanda i vatten. Om du byter ut glykossirap med glykospulver, använd 75g glykospulver istället för 100g glykossirap. Vårt glykospulver har ett DE-värde på 40.
Användning: Dosera efter behov för att uppnå önskad smak. Om du använder i kombination med socker, tillsätt vätskan samtidigt som du tillsätter sockret enligt ditt recept.
Ingredienser: Torkad glykossirap i pulverform
Förvaring: Förvaras torrt, svalt och inte i direkt solljus. Använd inom 6 månader efter öppnandet.
Näringsvärde per 100g: Energi: 1658Kj/390kCal, Fett: 0g, Kolhydrat: 97,5g, Varav sockerarter: 41,4g, Protein: <0,02g, Salt: <0,025g.
Behöver du större förpackning för livsmedelsproduktion? Kontakta oss så löser vi det!
-
-
Specifikationer
-
Storlek: 1000 g Typ: Sockerart Lev. artikelnummer: 5056191004261 EAN: 5056191004261
-
För att lämna ett omdöme måste du logga in på din kundprofil.
Den här produkten har inga recensioner.
Lagerstatus uppdateras var tionde minut.