Kalciumlaktat (E327) - The Kitchen Lab
- Webblager 0 st
- Butik Stockholm 0 st
- Butik Malmö 0 st


-
Produktbeskrivning
-
Kalciumlaktat utvunnet ur mjölksyra. Fungerar utmärkt vid gelering och används tillsammans med natriumalginat för att göra ”molekylär kaviar”, spaghetti och sfärer. Kalciumlaktat är att föredra framför kalciumklorid för att slippa en metallisk och bitter bismak. Kan även pudras över färsk frukt och meloner för att förlänga fräschören. Lättlösligt i både varmt och kallt vatten.
För vattenbad vid sfärtillverkning, använd 1-9% kalciumlaktat i vattenlösning. Kan användas som en källa till kalciumberikning.
Ingredienser: Kalciumlaktat E327 (Antioxidationsmedel)
Förvaring: Förvaras torrt, svalt, lufttätt och inte i direkt solljus. Använd inom 6 månader efter öppnandet.
Näringsvärde per 100g: Energi: 927Kj/222kCal, Fett: 0g, Kolhydrat: 62g, Varav sockerarter: 0g, Protein: 0g, Salt: 0g.
Behöver du större förpackning för livsmedelsproduktion? Kontakta oss så löser vi det!
-
-
Specifikationer
-
Storlek: 100 g, 250 g, 500 g, 50g Typ: Antioxidationsmedel, Sfärtillverkning Volym: 100 g, 250 g, 500 g
-
För att lämna ett omdöme måste du logga in på din kundprofil.
Den här produkten har inga recensioner.
Lagerstatus uppdateras var tionde minut.