Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Kalciumlaktat (E327) - The Kitchen Lab

1429-16781
Vikt:
100 g
100 g 250 g 500 g
Lagerstatus
  • Webblager 0 st
  • Butik Stockholm 0 st
  • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • Kalciumlaktat utvunnet ur mjölksyra. Fungerar utmärkt vid gelering och används tillsammans med natriumalginat för att göra ”molekylär kaviar”, spaghetti och sfärer. Kalciumlaktat är att föredra framför kalciumklorid för att slippa en metallisk och bitter bismak. Kan även pudras över färsk frukt och meloner för att förlänga fräschören. Lättlösligt i både varmt och kallt vatten.

      För vattenbad vid sfärtillverkning, använd 1-9% kalciumlaktat i vattenlösning. Kan användas som en källa till kalciumberikning.
      Ingredienser: Kalciumlaktat E327 (Antioxidationsmedel)
      Förvaring: Förvaras torrt, svalt, lufttätt och inte i direkt solljus. Använd inom 6 månader efter öppnandet.
      Näringsvärde per 100g: Energi: 927Kj/222kCal, Fett: 0g, Kolhydrat: 62g, Varav sockerarter: 0g, Protein: 0g, Salt: 0g.

      Behöver du större förpackning för livsmedelsproduktion? Kontakta oss så löser vi det!
  • Specifikationer
The Kitchen Lab har i över tio år levererat utrustning till såväl stjärnkockar som entusiastiska amatörer. Sortimentethar alltid drivits av funktion och kvalitet och därför är vi extra stolta över att kunna leverera ingredienser för molekylär matlagning i eget namn.
The Kitchen Lab
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se