Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Kalciumsulfat (E516), 100g - The Kitchen Lab

100:-
1429-16083
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
  • Webblager +25 st
  • Butik Stockholm +25 st
  • Butik Malmö 3 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • Kalciumsulfat i form av ett fint pulver av högsta kvalitet. Kallas ännu oftare för gips. Kalciumsulfat är ett naturligt förekommande kalciumsalt. Det kan användas för att förbättra konsistensen, som stabilisator, mjölbehandlings- och jäsmedel och för att reglera surhetsnivåer i en mängd olika produkter. Det är en stor källa till kalcium och kan läggas till tofu för att öka kalciumhalten och stabiliteten. När den används i brödprodukter förhindrar den att degen blir klibbig och mjuk och förbättrar produktens kvalitet.

      Hur man använder: Löses upp, doseras efter behov

      Ingredienser: Kalciumsulfat E516 (Övriga tillsatser)
      Förvaring: Förvaras torrt, svalt och inte i direkt solljus. Använd inom 6 månader efter öppnandet.

      Behöver du större förpackning för livsmedelsproduktion? Kontakta oss så löser vi det!
  • Specifikationer
    • Storlek: 100 g
      Typ: Övriga tillsatser
      Volym: 100 g, 250 g, 500 g
      Lev. artikelnummer: 5060341110597 EAN: 5060341110597
The Kitchen Lab har i över tio år levererat utrustning till såväl stjärnkockar som entusiastiska amatörer. Sortimentethar alltid drivits av funktion och kvalitet och därför är vi extra stolta över att kunna leverera ingredienser för molekylär matlagning i eget namn.
The Kitchen Lab
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se