Kalciumsulfat (E516), 100g - The Kitchen Lab
- Webblager +25 st
- Butik Stockholm +25 st
- Butik Malmö 3 st


-
Produktbeskrivning
-
Kalciumsulfat i form av ett fint pulver av högsta kvalitet. Kallas ännu oftare för gips. Kalciumsulfat är ett naturligt förekommande kalciumsalt. Det kan användas för att förbättra konsistensen, som stabilisator, mjölbehandlings- och jäsmedel och för att reglera surhetsnivåer i en mängd olika produkter. Det är en stor källa till kalcium och kan läggas till tofu för att öka kalciumhalten och stabiliteten. När den används i brödprodukter förhindrar den att degen blir klibbig och mjuk och förbättrar produktens kvalitet.
Hur man använder: Löses upp, doseras efter behov
Ingredienser: Kalciumsulfat E516 (Övriga tillsatser)
Förvaring: Förvaras torrt, svalt och inte i direkt solljus. Använd inom 6 månader efter öppnandet.
Behöver du större förpackning för livsmedelsproduktion? Kontakta oss så löser vi det!
-
-
Specifikationer
-
Storlek: 100 g Typ: Övriga tillsatser Volym: 100 g, 250 g, 500 g Lev. artikelnummer: 5060341110597 EAN: 5060341110597
-
För att lämna ett omdöme måste du logga in på din kundprofil.
Den här produkten har inga recensioner.
Lagerstatus uppdateras var tionde minut.