Lecitin (E322) - The Kitchen Lab
- Webblager 0 st
- Butik Stockholm 0 st
- Butik Malmö 5 st


-
Produktbeskrivning
-
Lecitin är ett ovärderligt emulgeringsmedel, stabiliseringsmedel och konserveringsmedel, det är en naturlig produkt och har ett högt näringsvärde, har god emulgerande förmåga och är lättsmält. Användbar för olika typer av livsmedelstillämpningar såsom torra blandningar, bakning, konfektyr och chokladtillverkning. Kan även användas för att skapa stabila lätta skum. Fördelarna med lecitin används i flera industrier inklusive livsmedel, konfektyr, kosmetika och läkemedel. Det är oljelösligt och dispergerbart i vatten.
Hur man använder: Lecitinpulver kan emulgeras till en vätska med en mixer. Dosera 5-9 gram per 1 liter vätska.
Ingredienser: Lecitin av SOJA E322 (Antioxidationsmedel)
Förvaring: Förvaras torrt, mörkt, kallt och inte i direkt solljus. Känsligt för alla typer av ljus. Använd inom 6 månader efter öppnandet.
Näringsvärde per 100g: Energi: 3230Kj/760kCal, Fett: 91g, Varav mättat fett: 12g, Kolhydrat: 9g, Varav sockerarter: 5g, Protein: 0,3g, Salt: 0,05g.
Behöver du större förpackning för livsmedelsproduktion? Kontakta oss så löser vi det!
-
-
Specifikationer
-
Storlek: 100 g, 250 g, 500 g Typ: Antioxidationsmedel, Emulgeringsmedel Volym: 100 g, 250 g, 500 g
-
För att lämna ett omdöme måste du logga in på din kundprofil.
Den här produkten har inga recensioner.
Lagerstatus uppdateras var tionde minut.