Exponering för luft kan få mat att förlora både smak och näring. Det kan också öka tillväxten av bakterier och jäst, vilket kan leda till att maten förstörs. Vakuummaskinen Champion CHVF210 tar bort luften och stänger in både smaken och färskheten. Vacuumförpacka morgondagens lunch eller njut av säsongens guldkorn längre – CHVF210 håller lättförstörda eller sällan använda ingredienser fräscha längre.
En vakuumförpackare är det idealiska hjälpmedlet när du snabbt vill marinera kött eller andra livsmedel. Med maten och marinaden vakuumförpackade i en Champion vakuumpåse kommer marineringen att bli klar på endast ca. 20 minuter. Vakuumförpackningen öppnar upp porerna i maten så att du kan få den där goda, marinerade smaken på några minuter istället för över natten.
- Enkel att rengöra
- Spänning: 220V AC
- Frekvens: 50 ~ 60Hz
- Effekt: 110W
- VAC/Tätningstid: 10 ~ 20 sekunder
- Vakuumeffekt: -0,8 bar
- Mått: Längd: 360 mm, Bredd: 150mm, Höjd: 78mm
- Vikt: Nettovikt: 1,4kg, Bruttovikt: 2.0kg
- Maxbredd på påsar: 28 cm