Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Crem Espresso - Så väljer du rätt espressomaskin!

Vi har äntligen fått hem en uppsättning av riktigt proffsiga espressomaskiner som verkligen kommer kunna göra jobbet för dig. Det kan vara lite utav en djungel att välja rätt bland en massa modeller som på ytan ser exakt likadana ut så vi ska här försöka hjälpa till att guida dig.

ONE 1B DUAL

ONE 1B Dual är perfekt för dig som vill kunna brygga och skumma mjölk samtidigt men inte har så mycket större krav än så.

Maskinen har en vibrationspump och en enkel kokare, men klarar av att brygga och ånga samtidigt. I praktiken innebär det att du kommer kunna använda den utan att behöva bekymra dig såvida ni inte brygger cappuccino till hela scoutlägret på en gång.
Du kan ställa temperaturen i kokaren med hjälp av mjukvaran, men temperaturen i bryggruppen och på ångan kommer så att arbeta i symbios och påverka varandra. De här maskinen kan vattenanslutas eller fyllas på manuellt. Gör jobbet utan konstigheter! 

Kvarntips: Mignon Silenzio - Eureka

ONE 2B DUAL

Den här maskinen liknar mycket One 1 B Dual men har en stor fördel. Med sina dubbla kokare kan du köra på mycket hårdare med både bryggrupp och ångmunstycke utan bekymmer. Av de dubbla kokarna förser den ena bryggruppen med vatten och den andra förser ångmunstycket och hetvattenuttaget med vatten. Bägge kokare kan enkelt ställas in på olika temperaturer individuellt utan att påverka varandras prestanda. Maskinen har en vibrationspump. Gör jobbet utan konstigheter, fast bara lite mer och lite extra!

Kvarntips: Mignon Specialità - Eureka

ONE 2B R-GSP DUAL

Den här maskinen är för dig som verkligen vill kunna brygga din espresso på ditt sätt. Med dubbla kokare med varsin pid-regulator och rotationspump kommer den att tuffa på som tåget såväl hemma som på ett litet kontor eller till och med en liten bistro. En rotationspump är mer stabil och ännu tystare jämfört med en vibrationspump vilket gör det lite skönare när den går varm. Tack vare sin  Gradual Soft Pre-Infusion-funktion kan du dessutom ställa in preinfusion i din bryggning, både i manuellt i själva bryggningen och automatiskt i displayen. Gör jobbet med lite konstigheter för den som är intresserad av att maxa sin espresso!

Kvarntips: Mignon Specialità - Eure

ONE 2B R-LFPP DUAL

Här har vi värstingmaskinen. Likt One 2 B R-GSP Dual har den dubbla kokare med rotationspump och individuella pid-inställningar, men den här maskinen har så oerhört mycket mer för den riktigt insatte. Low Flow Pressure Profile innebär att du kan styra extraheringen i detalj under hela bryggningen, dessutom spara din profil manuellt när du brygger för att få exakt samma resultat nästa gång eller för att kunna finjustera efterhand. Maskinen kan spara upp till fem olika extraheringar och har en extern USB-port för den som vill tanka in någon annans extrahering från någon annanstans i världen. En riktig nördmaskin för den mest initierade. Gör jobbet med otroligt mycket konstigheter och kul för den som kan och vill hålla på!

Kvarntips: Atom 75 Specialty - Eureka

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se