Vi håller ständigt utkik efter sköna typer att jobba med. Stort matlagningsintresse är alltid ett krav, gedigna kunskaper om matlagning ett plus, kockutbildning smäller högt. Det händer alltid mycket på KitchenLab, vi växer på alla ledder och det finns alltid mycket att ta tag i. Ett jobb på KitchenLab blir därför aldrig enformigt, det kan vi lova.

Här kan du läsa mer om oss som jobbar på KitchenLab idag.

Just nu söker vi:

Matintresserad och ordningsberoende lageransvarig sökes!

Placering Stockholms innerstad.

Rivstarta hösten med nytt jobb, mitt i hjärtat av matnördarnas paradis! Vi söker en lageransvarig till vårt lager, som huserar under vår Östermalmsbutik på Birger Jarlsgatan 106 i Stockholm. Placering är i våra lokaler som består av butik, kontor och stort lager (med bland annat ett provkök där flera kända kockar cirkulerar).

Om Kitchenlab
KitchenLab riktar sig till både proffs- och amatörkockar och erbjuder idag tusentals noga utvalda produkter från hela världen. Vi är specialiserade på matlagning och på att hjälpa dig hitta den utrustning du behöver för att du skall lyckas i ditt kök. Bland våra återkommande kunder räknar vi såväl hemmakockar och matentusiaster som nästan varenda topprankad svensk restaurang, en handfull Årets Kock-vinnare samt de flesta av Kocklandslagets medlemmar. Dessutom är vi stolta sponsorer av svenska Juniorkocklandslaget.

Utöver vår webbhandel har vi två fysiska butiker i Stockholm och Malmö. Vår lokal i Stockholm utgör även bas för vårt lager, kontor för administrativa tjänster och ett provkök för utbildning och event. KitchenLab finns även i England där vi är stolta leverantörer till bland annat Londons toppkrogar.

Arbetsuppgifter
Som lageransvarig på KitchenLab ansvarar du för ordning och struktur i lagret, att ordrar packas och skickas samt att inleveranser tas om hand. Det är ett stort och viktigt ansvar; våra leveranser är en del av kundupplevelsen och ett ansikte utåt. Till din hjälp har du lagerarbetare som schemaläggs efter behov. Vi erjuder dig eget ansvar att strömlinjeforma vårt logistikkedja, flexibla arbetstider och möjligheten att växa i ett spännande bolag.

Vem vi söker
Du har stort ordningssinne, driv och lagererfarenhet. Vi tror att du som söker är nitisk med ordning och struktur. Du är självgående och proaktiv inför dina arbetsuppgifter. Erfarenhet av affärssystemet Specter och Unifaun/Pacsoft är meriterande, såväl som ett matlagningsintresse eftersom det genomsyrar hela företaget.

Startdatum: så snart som möjligt
Omfattning: heltid som inleds med provanställning
Lön: fast lön enligt överenskommelse
Placering: Birger Jarlsgatan 106, Stockholm

Ansökan och frågor skickas till jobb@kitchenlab.se, märk mailet med ”Lageransvarig”. Intervjuer sker löpande.

 

Få en inblick i våra lokaler: