Vi håller ständigt utkik efter sköna typer att jobba med. Stort matlagningsintresse är alltid ett krav, gedigna kunskaper om matlagning ett plus, kockutbildning smäller högt. Det händer alltid mycket på KitchenLab, vi växer på alla ledder och det finns alltid mycket att ta tag i. Ett jobb på KitchenLab blir därför aldrig enformigt, det kan vi lova.

Här kan du läsa mer om oss som jobbar på KitchenLab idag.

Just nu söker vi:

LAGERANSVARIG

Du ansvarar för verksamheten på vårt lager, som ligger i anslutning till Östermalmsbutiken. Härifrån packas och skickas alla våra webordrar, samt servas våra butiker med påfyllning av varor. En del av lagret håller just nu på att förvandlas till provkök, där några av Sveriges skickligaste kockar kommer att öva och provlaga inför tävlingar och events.

Du ansvarar för att webordrar packas och skickas, samt att inleveranser tas om hand. Till ditt förfogande har du ett antal deltidsanställda som hjälper dig packa paket och hålla ordning på lagret. Schemaläggning av dessa ingår också i dina arbetsuppgifter.

Vi tror att du brinner för ordning och reda, har datorvana och gillar matlagning och gedigna köksprylar. Du är idérik och van att ta egna initiativ, och bör vara beredd att rycka in i butiken när det behövs. Du håller hög servicenivå och tvekar inte att ta kontakt med både kunder och leverantörer för att reda ut saker och ting.

Jobbet är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt. För ansökan och frågor om tjänsten kontakta Per Andersson på 0707 91 41 55 eller per@kitchenlab.se.

KitchenLab-Butik-Vispar

KitchenLab-Butik-mot-entre

BUTIKSPERSONAL

Vi behöver fler duktiga servicemänniskor till våra butiker. Just nu söker vi extrapersonal till helger och vissa vardagar, särskilt till sommaren.

Du tycker om att laga mat, är snabblärd och trivs med att ge god service och dela med dig av din kunskap till våra kunder. Du bör ha hög stresstålighet och klara många bollar i luften (ja visst håller det uttrycket än), eftersom det ofta är betydligt fler kunder än personal i affären 🙂

Jobbet är en timanställning på deltid med tillträde så snart som möjligt. För ansökan och frågor om tjänsten kontakta Per Andersson på 0707 91 41 55 eller per@kitchenlab.se.