Cristel

Tryckkokare, Alto – Cristel

cr-ta2xxka_var

Tryckkokare med kapacitet på 4 liter från franska tillverkaren Cristel. Med en tryckkokare sparas upp till 70% av tillagningstiden och 50% av energiåtgången. Tänk dig att du har tagit din Cristelgryta på höghöjdsläger i Peru. Värmen i kastrullen gör att trycket blir högre och med det stiger också kokpunkten för vattnet. Det drar ner tillagningstiden... Läs mer

Nollställ

2 370 kr2 960 kr

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Tryckkokare med kapacitet på 4 liter från franska tillverkaren Cristel. Med en tryckkokare sparas upp till 70% av tillagningstiden och 50% av energiåtgången. Tänk dig att du har tagit din Cristelgryta på höghöjdsläger i Peru. Värmen i kastrullen gör att trycket blir högre och med det stiger också kokpunkten för vattnet. Det drar ner tillagningstiden rejält utan att kompromissa med kvaliteten. Genom att den sluter tätt stannar all aromatik kvar i maten – det smakar helt enkelt förbannat gott.

Vi använder den till att laga fullvärdiga buljonger, att göra soppor och att fixa ihop den där otroligt möra högrevsbiten du inte hann ner med i sous vidden i förrgår. Genom att den används på spisen och inte har ett elektiskt element kan du svetta och bryna ingredienserna direkt i kokaren vilket underlättar disk och undanplock – allt görs i tryckkokaren.

Den på 4 liter har en bas på 20 cm och den på 6 liter 22 cm. Den levererar det man kan förvänta sig av en högkvalitativ tryckkokare. Med 18/10 rostfritt stål står den pall de flesta utmaningar och fungerar lika bra på induktion som på lägereld, typ. Flera säkerhetsinsatser gör att du inte behöver tänka på dig mormors varningar om att den skulle kunna explodera utan fokusera på att laga fantastiskt god mat.

Om Cristel

Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och all energi som de använder kommer från förnybara källor. Allt är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten. De använder sig endast av europeiska råvaror och deras nonstick-beläggningar är alltid garanterat PFOA-fria.Vi säljer deras stekpannor, kastruller och grytor. Produkterna har en livstidsgaranti.