Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Tryckkokare, Alto - Cristel

1155-16913
Volym:
6 liter
6 liter 9 liter
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Tryckkokare med kapacitet på 4 liter från franska tillverkaren Cristel. Med en tryckkokare sparas upp till 70% av tillagningstiden och 50% av energiåtgången. Tänk dig att du har tagit din Cristelgryta på höghöjdsläger i Peru. Värmen i kastrullen gör att trycket blir högre och med det stiger också kokpunkten för vattnet. Det drar ner tillagningstiden rejält utan att kompromissa med kvaliteten. Genom att den sluter tätt stannar all aromatik kvar i maten - det smakar helt enkelt förbannat gott.

   Vi använder den till att laga fullvärdiga buljonger, att göra soppor och att fixa ihop den där otroligt möra högrevsbiten du inte hann ner med i sous vidden i förrgår. Genom att den används på spisen och inte har ett elektiskt element kan du svetta och bryna ingredienserna direkt i kokaren vilket underlättar disk och undanplock - allt görs i tryckkokaren.

   Den på 4 liter har en bas på 20 cm och den på 6 liter 22 cm. Den levererar det man kan förvänta sig av en högkvalitativ tryckkokare. Med 18/10 rostfritt stål står den pall de flesta utmaningar och fungerar lika bra på induktion som på lägereld, typ. Flera säkerhetsinsatser gör att du inte behöver tänka på dig mormors varningar om att den skulle kunna explodera utan fokusera på att laga fantastiskt god mat.
   Om Cristel

   Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och all energi som de använder kommer från förnybara källor. Allt är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten. De använder sig endast av europeiska råvaror..Vi säljer deras stekpannor, kastruller och grytor. Produkterna har en livstidsgaranti.
 • Specifikationer
  • Volym: 4 liter, 6 liter, 9 liter
Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och intresset och hantverket syns sannerligen i slutprodukten. Richard skiner upp som ett glassätande barn varje gång Cristel nämns. Allt de gör är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten.  De använder sig endast av europeiska råvaror och deras nonstick-beläggningar är alltid garanterat PFOA-fria. Här hittar du deras stekpannor, kastruller och grytor.
Cristel
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se