Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Ratio 6, Kaffebryggare - Ratio

1957-24468
Färg:
Matt Svart
Matt Svart Rostfritt Stål Vit
Lagerstatus
Önskar du rådgivning? Ring 08-410 95 200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Ratio 6 är en ny snygg och smart kaffebryggare som vi är väldigt glada för. Den är inte bara slick och modern utan också funktionell och genomarbetat, håller hög kvalitet och brygger ditt kaffe som om den vore en tatuerad barista på dit närmaste hak.

   Utan minsta krångel får du en perfekt bryggning på precis temperatur och inklusive den så viktiga blomningen av kaffet, det vill säga då du väter kaffet för att väcka liv i aromerna innan själv bryggningen påbörjas. Kokaren håller stabila 93°C och allting sköts genom ett klick på maskinens enda touchknapp. Spridarfiltret för vattnet är utformat för en optimal bryggning med ett jämnt, långsamt vattenflöde med konsekvent temperatur. Bryggaren kommer inte att sätta igång om inte kannan och filterhållaren står på sin plats, men när din setup är i ordning kommer du att i tur och ordning se lamporna för blommning, bryggning och färdigt lysa upp. Filterhållaren kan efter bryggning med fördel placeras på det medföljande fatet för att undvika kladd. På kannan skruvar du på locket. Kannan är dessutom en termos med klassiskt knapplås som inte häller något om du inte trycker.

   Dessutom är varenda del tillverkad för att hålla. Den är tillverkad i rostfritt stål, borosilikatglas och BPA-fri plast med två års garanti. För den som undrar är det 1x4-filter som gäller, de som i folkmun kallas vanliga kaffefilter.

   Höjd: 36,2 cm
   Bredd: 17,2 cm
   Djup: 34,3 cm nVikt: 4 kg nEffekt: 1400W


   Https://youtu.be/PMasueqyCws
 • Specifikationer
  • Färg: Matt Svart, Rostfritt Stål, Vit
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se