Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Wet Grinder Twin Stones - 100% Chef

3795:-
1532-22932
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 1 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Vi är glada att kunna erbjuda det bästa sättet att mala kakaobönor, nötter och fröer till lena och krämiga smör - Wet Grinder Twin Stones från 100% Chef.

   Det här är en kvarn som använder samma teknik som professionella chokladtillverkare använder för att få till en perfekt len konsistens. Två breda stenar i svart granit med justerbart tryck, roterar bredvid varandra och maler effektivt ner det du lägger i ända ned till 20 mikroner - en storlek du inte känner av som något annat än flytande. Det du vill mala värms inte upp och hållbarheten är bättre än vid andra, mer aggressiva, malningsmetoder.

   Motorn är tyst, av hög kvalitet och framtagen för att kunna hantera tuffa kakaobönor i konstant arbete i upp till 48 timmar. 100% Chef är kända för att inte tumma på kvaliteten och här får du en välbyggd Wet Grinder för hemmabruk eller för småskalig chokladtillverkning. Det är en enkel mekanik, rejäla komponenter och god kvalitet.

   Twin Stone är utrustad med en högpresterande motor som är skyddad med en speciell beläggning. Denna beläggning kan i början avge en lukt som försvinner ju mer du använder den.

   Dimensioner:
   Effekt - 200 Watt
   130 RPM
   Diameter på trumman - 25 cm
   Trummans höjd - 17 cm
   Volym - 2 liter
   Stenarnas diameter - 10 cm
   Bredden på stenarna - 4.5 cm • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: 30/0053 EAN: 8436020300530
100% Chef delar inte bara hemstad med legendariska elBulli utan även sinnet för experimentell och kreativt kök. Vi är otroligt stolta och glada över att kunna erbjuda ett brett sortiment av de mest spännande och roliga redskap och specialutrustning du kan föreställa dig. Vare sig det är toppskärare för vaktelägg, verktyg för chokladskulpturer eller kupoler till rökpistol tillräckligt höga för att rymma ett cocktailglas så är det inga som helst problem tack vare 100% Chef!
100% Chef
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se