Äggvitepulver, Albumin - The Kitchen Lab - 500 g
- Webblager 0 st
- Butik Stockholm 0 st
- Butik Malmö 0 st


-
Produktbeskrivning
-
Albumin (äggvitepulver) tillverkat av torkade äggvitor från frigående europeiska höns. Det kan användas till shakes, smoothies, kakor, brownies, mjuka kakor, muffins, omeletter, proteinbars och är utmärkt för att göra glasyr. Dessutom användbar för att stabilisera maränger. Produkten är kolesterolfri, låg i fett och kolhydrater men har ett högt proteinvärde. 10 g pulver och 70 ml vatten motsvarar tillsammans 80 g flytande äggvita.
Användning: Dosera enligt recept. Använd alltid en blender när du blandar med vätskor. Äggvitepulver löser sig bäst i vatten vid en temperatur på 35-40°C.
Ingredienser: Albumin av torkad ÄGGvita från frigående höns
Förvaring: Förvaras torrt, svalt, lufttätt och inte i direkt solljus. Använd inom 6 månader efter öppnandet.
Näringsvärde per 100g: Energi: 1495Kj/357kCal, Fett: 0,1g, Varav mättat fett: 0,1g, Kolhydrat: 4,5g, Varav sockerarter: 0,00g, Protein: 84,1g, Salt: 3,3g.
Behöver du större förpackning för livsmedelsproduktion? Kontakta oss så löser vi det!
-
-
Specifikationer
-
Storlek: 500 g Typ: Emulgeringsmedel, Förtjockningsmedel, Geleringsmedel, Stabiliseringsmedel Lev. artikelnummer: 5056191009235 EAN: 5056191009235
-
För att lämna ett omdöme måste du logga in på din kundprofil.
Den här produkten har inga recensioner.
Lagerstatus uppdateras var tionde minut.