Roos & Tegnér

Året På Gastrologik av Jacob Holmström och Anton Bjuhr

9789188743282

I boken om Gastrologik får vi följa kockarna Jacob Holmström och Anton Bjuhrs gastronomiska resa som lett fram till deras unika och internationellt hyllade mat. Mer än 300 sidor fullspäckade med härliga matbilder, historier och tillvägagångssätt. I köket på Gastrologik ligger fokus ständigt på unika, lokalt framtagna råvaror från grönsaksodlare, fiskare, fågeluppfödare och andra producenter.... Läs mer

495 kr 425 kr

Finns i lager; Skickas 25-27 januari

Lagerstatus

Webblager 8 st
Stockholmsbutik 8 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

495 kr 425 kr
Finns i lager
snabb leverans

I boken om Gastrologik får vi följa kockarna Jacob Holmström och Anton Bjuhrs gastronomiska resa som lett fram till deras unika och internationellt hyllade mat.

Mer än 300 sidor fullspäckade med härliga matbilder, historier och tillvägagångssätt.

I köket på Gastrologik ligger fokus ständigt på unika, lokalt framtagna råvaror från grönsaksodlare, fiskare, fågeluppfödare och andra producenter. I takt med att råvarorna förändras under året ändras förstås också teknikerna och sätten de tillagas på. Från vårens lätta primörer, som knappt ens behöver värme för att komma till sin rätt, till höstens och vinterns mer robusta grönsaker som kräver betydligt mer omsorg. Först när dagens råvaror är på plats i köket bestäms hur de ska hanteras, tillagas och presenteras så sätts dagens meny. I boken presenteras de rätter som serveras under ett år, såväl filosofin bakom som grunderna och tekniken i tillagningen. Med ett öppet sinne och förmågan att se råvarornas egenskaper utan förutfattade meningar blir rätterna helt unika, på Gastrologiks sätt.

Av Jacob Holmström, Anton Bjuhr

Foto: Erik Olsson