Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Bakform Block & Oval - Martellato

695:-
1710-26909
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
  • Webblager 5 st
  • Butik Stockholm 5 st
  • Butik Malmö 2 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-410 95 200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • En bakform för dig som gillar moderna kakor. Eller rättare sagt, två bakformar i en! Här kan du välja att göra en oval kaka eller en avlång kaka, eller varför inte bägge delar och montera på varandra, eller en till syrran, en till mig? Bara fantastin begränsar dig! Formen är designad av konditorn Frank Haasnoot och han valde att de skulle bli 16x6x6cm stora kakor från den. Ovalen rymmer 790ml, rektangeln 900ml. Ett perfekt sätt att lära sig både om mjuka kakor och geometri samtidigt! Tillverkad i rostfritt stål.
  • Specifikationer
    • Lev. artikelnummer: 30TC56 EAN: 8029859146556

Sen vi plockade in Martellato i vårt sortiment har det snabbt blivit en favorit. Kanske för att det är så lätt för oss att känna igen sig i Nereo Martellatos passion för mat. Det hela började med att han som varje sann gourmand spenderade sin tid på lokala konditorier och hjälpte sina vänner med lösningar på bakformar han såg att de behövde. Det fortsatte med fler och fler redskap och snart bildades företaget Martellato, som sonen Alessandro idag driver.

Vi är lika glada över silikonformarna och spritspåsarna som över de lite mer nischade produkterna som sockerlampa och croissantutskärare.Vi tycker att alla deras produkter fyller en nästan självklar plats i varje foodies kök.

Martellato
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in