Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Silikonform 24 Pomponnettes, SF009 - Martellato

150:-
1710-16624
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 5 st
 • Butik Stockholm 5 st
 • Butik Malmö 3 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Om silikonform från Martellato

   Silikonform från den italienska tillverkaren Martellato med non-stick egenskaper. Tål temperaturer mellan - 60ºC och 280ºC. I matlagning är silikon verkligen ett otroligt material - det klarar stora temperaturintervall, släpper lätt och är enkelt att hålla rent. Använd som bakform eller för att gjuta exempelvis mousser, pannacottor, glass eller andra krämiga idéer du har. Silikonet är stabilt, men tillräckligt mjukt för att göra formarna oerhört lätta att använda. Det behövs ingen smörjning och den tar varken åt sig smak eller doft. Är du intresserad av bakning, desserter eller bara perfekt släta ytor (hur kan man inte?) är silikonformar absolut något du borde ha. Den här formen ger åtta stycken pomponnettes - en halvsfär med tillplattad botten. Formarna från Martellato är 17.5 x 30 cm stora.

   Mått på formarna: Diameter - 34 mm, Höjd - 16 mm

   Martellato är en italiensk tillverkare som började sin produktion för si sådär 30 år sedan. Deras produkter är av genomgående god kvalitet och deras målgrupp är professionella bagare och konditorer.
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: SF009/N EAN: 8029859000094

Sen vi plockade in Martellato i vårt sortiment har det snabbt blivit en favorit. Kanske för att det är så lätt för oss att känna igen sig i Nereo Martellatos passion för mat. Det hela började med att han som varje sann gourmand spenderade sin tid på lokala konditorier och hjälpte sina vänner med lösningar på bakformar han såg att de behövde. Det fortsatte med fler och fler redskap och snart bildades företaget Martellato, som sonen Alessandro idag driver.

Vi är lika glada över silikonformarna och spritspåsarna som över de lite mer nischade produkterna som sockerlampa och croissantutskärare.Vi tycker att alla deras produkter fyller en nästan självklar plats i varje foodies kök.

Martellato
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se