Bamix

Bamix PRO-2 Gastro Professional, stavmixer – Bamix

da-PRO-2x

Bamix Stavmixer – Bamix Gastro 200 Professional är en restaurangmodell med 200W motor. Skaftet är 13,5 cm och 17.000 varv i minuten. Tystgående och stark tack vare sin unika motorkonstruktion. Levereras med hålskiva, slät skiva, stjärnkniv och ett väggfäste. Rengörs snabbt och enkelt i rinnande vatten då den är vattentät upp till elsladden. 1954 uppfann... Läs mer

Nollställ

2 800 kr

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Bamix
Stavmixer – Bamix Gastro 200 Professional är en restaurangmodell med 200W motor. Skaftet är 13,5 cm och 17.000 varv i minuten.

Tystgående och stark tack vare sin unika motorkonstruktion.
Levereras med hålskiva, slät skiva, stjärnkniv och ett väggfäste.
Rengörs snabbt och enkelt i rinnande vatten då den är vattentät upp till elsladden.

1954 uppfann Bamix världens första stavmixer i Mettlen i hjärtat av Schweiz. Den visades upp på Hannover International Fair 1955. 1961 designade Prins Sigvard Bernadotte en stavmixer för Bamix. Den praktiska och moderna designen har fortsatt att utmärka Bamix och dagens mixerstavar är snarlika den som prinsen designade.

Idag är Bamix den enda stavmixern som helt och hållet tillverkas i Europa. Den ypperliga kvalitén vid utförandet gör Bamix till en utomordentligt pålitlig partner i många år och det är skälet till att ett stort antal kockar använder Bamix i sitt arbete.

Bamix mixerstavar drivs av en AC-motor som är energisnål samtidigt som den är mycket kraftfull. Dessutom är Bamix tystgående, vibrationsfria och enkla att rengöra