Benriner

Benriner Mandolin, Jumbo, 12 cm Vit – Benriner

sq-BN-120/W

En förstklassig mandolin som skär grönsaker och rotfrukter i tunna skivor. Bladet är handslipat och har en steglös inställning, från 0,5 till 10 mm. Den gedigna storleken gör att mandolinen är särskilt lämplig för stora grönsaker. Undertill finns ett glidskydd som underlättar användningen. BENRINER Benriner är ett japanskt företag som gjort sig kända världen över för sina smidiga, sylvassa mandoliner.... Läs mer

899 kr

Uppskattad leverans 23-30 april.

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

899 kr

En förstklassig mandolin som skär grönsaker och rotfrukter i tunna skivor. Bladet är handslipat och har en steglös inställning, från 0,5 till 10 mm. Den gedigna storleken gör att mandolinen är särskilt lämplig för stora grönsaker. Undertill finns ett glidskydd som underlättar användningen.

BENRINER

Benriner är ett japanskt företag som gjort sig kända världen över för sina smidiga, sylvassa mandoliner. Mandolinerna har utbytbara blad för strimling och julienne samt en steglös inställning för raka knivblad. Det går även att ställa glidplattan högre än bladet, för att skydda bladet och fingrarna under förvaring.

Förutom den traditionella, plana mandolinen har Benriner tagit fram en vertikal och en horisontell grönsakssvarv. Samtliga produkter är tillverkade i rostfritt stål och livsmedelsklassad plast.

Du gillar kanske också…