Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Benu av Corey Lee

495:-
1399-13733
 
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Benu är Corey Lee:s debutbok - Lee som belönats med James Beard Award och som är kökschef på trestjärniga Benu i San Fransisco. Lee har framförallt uppmärksammats för sitt sätt att få till en modern twist på klassisk, asiatisk mat, vilket är precis vad som serveras på Benu och vad den här boken handlar om.

   Boken kan man säga är en 32-rätters avsmaskningsmeny, med tillhörande recept, beskrivning och lite filosofiska, gastronomiska funderingar av Corey Lee. Ett mästerverk, kort och gott!
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: 9780714868868 EAN: 9780714868868
Vi kan inte nog bedyra hur mycket vi älskar Phaidon. De var från början ett österrikiskt förlag grundat 1923 som specialiserade sig på titlar inom filosofi, men fick av det politiska läget som rådde i regionen (det var ett världskrig och en massa annat stök) flytta till England där de är baserade än idag och har breddat till bland annat konst, arkitektur, mode, design och mat. De allra mest inflytelserika kockarna i världen ger ut sina titlar på Phaidon och böckerna har alltid en otroligt välarbetat layout och fantastiska foton. Hittills har vi inte sett en enda titel som vi någonsin skulle vilja vara utan och vi rekommenderar er alla att skaffa en till bokhylla och gå loss rejält bland deras fantastiska böcker!
Phaidon
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se