Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Big Green Egg Medium

18999:-
 • Bra familjegrill från originalet Big Green Egg
 • Lämplig för sex till åtta personer
 • 40 cm grillgaller, 1140 cm² grillyta
 • Komplettera med näste eller bordsställning
1282-11046
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Vi är väldigt stolta över Big Green Egg. Det finns många kopior där ute, men precis som på nationalmuseum tycker vi att ingenting slår originalet. Big Green Egg är en kamadogrill som har tillverkats i USA sedan 1974. Tack vare den unika keramiken som NASA har hjälpt till att utveckla reflekteras värmen i grillen och luftflödet gör att du kan få upp en väldigt hög och jämn värme eller styra den med precision på låg och jämn värme. Tjockleken på keramiken gör också att ingen värme sticker genom väggarna, utan all värme du har att jobba med håller sig inuti grillen. Det gör också att du har samma kontroll på grillningen även om det skulle vara minusgrader ute. Därtill kommer du med bra kol kunna grilla i många många timmar utan att behöva fylla på eller kladda runt.

   Idag produceras grillarna i Daltile i Mexico där inga andra kamadogrillar än Big Green Egg tillverkas. De har ISO 9001 UL-certifikat och uppfyller de allra strängaste kvalitetskraven du kan föreställa dig.
   Tack vare den noggranna tillverkningsprocessen och unika keramiken har Big Green Egg en längre livslängd än jämförbara modeller. De kan hettas upp minst 100 000 gånger utan att kvaliteten försämras, och beaktar du de eldningsförbud som förekommer med jämna mellanrum blir det väldigt många säsonger i slutändan. 

   Tack vare sin mångsidighet ger Big Green Egg mängder av möjligheter. Du kan förutom att grilla på hög värme slänga på en panna och steka, woka eller bjuda på paella. Styr luftflödet och gå ner på låga temperaturer för att köra slow cooking som en brisket. Med hjälp av en convEGGtor kan du skydda från den direkta värmen och använda grillen som en ugn för att baka bröd eller pizza. När vi tänker efter kan du lika gärna göra dig av med spis och ugn och allting annat i köket. Big Green Egg gör jobbet!

   Big Green Egg Medium är perfekt både i en stor och i en liten trädgård. Den ger dig lite mer utan att ta så mycket mer yta i anspråk. Lämplig för sex till åtta personer och du kan enkelt laga mat så det räcker till några vänner såvida ni inte är familjen von Trapp. Här kan ni få plats med sex kilo kött, laga beer can chicken eller baka fina pizzor utan problem. Rekommenderade tillbehör är som vanligt ett näste och en convEGGtor.

   • Rostfri nedre luftlucka

   • Rostfritt galler att grilla på

   • Vattenfast keramisk knopp till toppen för att avsluta grillningen

   • Gjutjärnsreglage för reglering av värmen till toppen

   • Dubbla lager glacering av hela Egget för skydd mot regn


   Gallerdiameter: 40 cm
   Grillyta: 1140 cm²
   Vikt: 51 kg
   Höjd: 72 cm

    

 • Specifikationer
  • Sortering: Kamadogrillar, Kolgrillar
   Lev. artikelnummer: 117625 EAN: 665719117625
Vi är stolta att sälja Big Green Egg – grillvärldens Rolls Royce. De kostar en slant, men det är de garanterat värda. Big Green Egg har blivit alltmer populära i Sverige och det är lätt att förstå varför – grillarna levererar på topp varje gång, oavsett om du vill grilla, stenugnsbaka, slowcooka eller varmröka. Här hittar du också ett av Sveriges bredaste sortiment av Big Green Eggs tillbehör: Allt ifrån olika typer av grillgaller, kol, stekhällar och rengöringsattiraljer, till termometrar och rena matlagningsredskap. Vi har sålt Big Green Egg sedan starten av KitchenLab, vi vågar påstå att det vi inte vet om eggen, behöver man inte veta. Saknar du något tillbehör till Big Green Egg här på hemsidan? Hör av dig, så hjälper vi dig att ta fram det du är ute efter.
Big Green Egg
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se