Big Green Egg

Big Green Egg startpaket, large

bge-paketL

Allt du behöver för att snabbt komma igång med grillning i världsklass. Egg, näste och två 9 kg-säckar med finaste träkol. Det viktigaste. Kolet bjuder vi på. Big Green Egg är kolgrillen som tagit världen med storm. Low and slow BBQ, bakning, rökning, grillning, grönsaker, stekar, långkok, efterrätter, paella, gazpacho… Big Green Egg är otroligt... Läs mer

Big Green Egg Large

Grillkol / Träkol Big Green Egg × 2

9 kg

Nest intEGGrated Nest+Handler (näste) - Big Green Egg

Large

24 678 kr 23 688 kr

Ej i lager; Uppskattad leverans inom 10 - 20 dagar.

fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Allt du behöver för att snabbt komma igång med grillning i världsklass. Egg, näste och två 9 kg-säckar med finaste träkol. Det viktigaste. Kolet bjuder vi på.

Big Green Egg är kolgrillen som tagit världen med storm. Low and slow BBQ, bakning, rökning, grillning, grönsaker, stekar, långkok, efterrätter, paella, gazpacho… Big Green Egg är otroligt mångsidig och vad du än använder den till blir det (nästan) garanterat supergott. Big Green Egg bygger på en 3000-årig asiatisk tradition som kallas kamado – den äggformade konstruktionen ger en jämn och effektivt luftflöde och värmespridning, och de tjocka keramiska väggarna (vars material utvecklats av NASA) håller värmen och aromen inne och kylan och omgivningen ute.