Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Blender, Vitamix Ascent A2500i

1284-16792
Utförande:
Röd
Röd Skiffer Svart Vit
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Om Ascent A2500i från Vitamix   I Ascent-serien bjuder Vitamix på en del nya uppdateringar. Som alla andra Vitamixer så är Ascent en blender som klarar att mixa i princip allt till silkeslen konsistens - smoothies, soppor, puréer och jordnötssmör mixas snabbt och effektfullt. Knivbladen är laserskurna i härdat rostfritt stål och kommer mixa även de tuffaste ingredienserna. Drivsystemet är i metall vilket ska ge bättre resultat och längre livslängd.

   Den digitala timern gör att du ser exakt tid för hur länge blendern är igång - för att du ska kunna få samma resultat varje gång. Givetvis kan man styra både hastighet och tid helt manuellt.  Self Detect-teknologin gör att maskinen känner av vilken storlek på kanna man har på och anpassar hastighet och tid därefter. Det gör att maskinbasen automatiskt kommer att känna igen en rad innovativa tillbehör som lanseras i framtiden. Ytterligare en nyhet är att maskinen har trådlös anslutning.

   Maskinen går inte att sätta igång om inte locket på kannan sitter på.
   Kannan som följer med rymmer 2 liter. Den är BPA-fri och oerhört slitstark

   Det som skiljer den här från Vitamix 2300i är att den här har tre förinställda program för smoothies, varma soppor och frusna desserter.


   Dimensioner:

   Höjd - 43 cm

   Bredd - 20 cm

   Djup - 28 cm

   Vikt - 7 kg


   Motorn har 2,3 hästkrafter


   10 års garanti på hela maskinen.
 • Specifikationer
  • Utförande: Röd, Skiffer, Svart, Vit
Vitamix blenders tillhör de produkter vi på KitchenLab är extra stolta att få representera. Vi använder själva våra Vitamix-blenders dagligen och vi har fortfarande aldrig fått något annat än glada tillrop från de hundratals kunder som gjort den lite smärtsamma investering som det innebär att köpa en produkt som är så pass mycket dyrare än sina sämre konkurrenter. Det ofrånkomliga hål som uppkommer i plånboken glömmer du dock snabbt bort snabbt när du förstår hur överlägsen den är dina tidigare. Vi använder våra blenders till allt möjligt: att mala kryddor, göra currypasta, smoothies, majonnäs, förvandla gammalt bröd till ströbröd, att krossa is till margheritan,  blanda sockerkakssmet, mala mandelmjöl, finfördela muscovadososcker som klumpat sig och att släta till vichysoisser.   Vitamix har ett tydligt mål- att göra världens bästa blenders. Idag är det fjärde generationen som driver vidare företaget, och även om många skulle påstå att de har lyckats så fortsätter de ständigt att utveckla produkter och sikta uppåt, framåt.
Vitamix
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se