Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Digitalt rökskåp, 4 tråg - Bradley Smoker

6995:-
1594-15390
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 1 st
 • Butik Stockholm 1 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Rökskåp från Bradley - perfekt för dig som vill röka riktigt god mat på ett genuint sätt i hemmet eller på restaurangen. Röken är väldigt enkel att arbeta med och den digitala displayen och inställningarna gör att alla utan problem kan kontrollera och sköta skåpet efter egna önskemål.

   Här blir det bara ren rök utan dålig eftersmak! Bradleys rökskåp producerar ren och sval rök i upp till nio tummar på ett säkert sett genom att skåpet, helt automatiskt, var 20:e minut tillför nya rökbriketter som glöder och på så sätt ger ifrån sig rök. Det är med andra ord bara att ställa in önskad temperatur så sköter röken resten, utan att du behöver stå och vakta!

   Du kan både kallröka och varmröka i skåpet. För kallrökning rekommenderar vi att du köper till kallrökningsenheten. Briketterna bränns på ett elektriskt element. På den här modellen kontrolleras temperaturen i rökskåpet enkelt genom att använda displayen på framsidan av generatorn.

   Den digitala röken är programmerbar, vilket ger en fin kontroll över rökprocessen. Tre separata parametrar är programmerbara:
   Rökskåpets temperatur: Ställ in målet för skåpets temperatur och röken kommer att försöka att hålla den här temperaturen medan den också visar den faktiska temperaturen i rökugnen.
   Tillagningstid: Ställ in tiden som du vill att röken ska värmas upp. Efter utgången tid stängs värmeelementet av automatiskt.
   Röktiden: Ställ in tiden som du vill att röken fortsätter att generera rök. Det kan göras oberoende av tillagningstiden.

   Bradley Rökskåp digital Smoker 4-tråg


   Vikt: 21 kilo
   Storlek (B x D x H): 51 x 46 x 86 cm
   Tillagningsyta: 1452 kvadratcentimeter
   Kapacitet: 37 500 kubikcentimeter
   Galler: 4
   Levereras med recepthäfte på engelska.

 • Specifikationer
  • Sortering: Rökskåp
   Lev. artikelnummer: BTDS76CE EAN: 689796990308
Bradley Smoker är idag förstahandsvalet för en rad vitt skilda användargrupper. Historien bakom Bradley Smoker avslöjar att rökskåpets design härrör från laxfiskare i British Colombia. Och det är när det gäller att röka lax, både genom att varmröka och kallröka, som ett rökskåps värde troligen bedöms bäst. När man röker lax kommer smaknyanser fram liksom små skillnader i smak från de olika träslagen. Även skillnader när det gäller över- eller under-rökning blir tydliga. Nyckelfaktorer som kvalitet, pålitlighet och repeterbarhet är det som särskiljer Bradley Smoker. Lyckligtvis slår dessa kvaliteter an även hos andra än de inbitna laxrökarna. Våra rökskåp används i så många länder och för så många olika ändamål. Amatörkockar, jägare, restauranginnehavare, matlagningsskolor, småbrukare och hemanvändare som vill ha den autentiska smaken av amerikansk barbecue, hittar alla en plats i sina uthus och trädgårdar för en Bradley Smoker.
Bradley
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se