Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Brunchkniv - Opinel

1861-23851
Färg:
Bok
Bok Orange
Lagerstatus
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • Brunchkniven av rostfritt stål från Opinel. Bladet är enkelt men långt ifrån svagt; i själva verket är den tillverkad av hållbart, långvarigt rostfritt stål. Bladet är också delvis tandat för att göra skärning av alla slags bröd och bakverk lätt som paj. Spridknivens naturliga bokträhandtag har en blond färg med få vener, perfekt för att applicera lite färg. Tvätta kniven för hand eller i diskmaskinen efter varje användning och torka bort eventuellt kvarvarande vatten eller smuts innan du förvarar den. Så när du plötsligt känner lust att njuta av lite smör eller sylt, gå sedan med Opinel rostfritt stål Brunch Spreading Knife för att snabbt applicera det där du behöver det. Opinel rostfritt stål brunch spridning kniv funktioner: Sprid lätt smör, sylt och terrin 12C27 Sandvik rostfritt stål
      Delvis tandat blad nNaturligt bokhandtag - skyddar mot smuts och fukt nKan diskas i diskmaskin nMått: 8,25 ”(totalt); 4,5 ”(blad)
  • Specifikationer
    • Färg: Bok, Orange
År 1890, i hjärtat av de franska Alperna, skapades den första Opinelkniven av Joseph Opinel. Kniven blev snabbt populär bland lokala bönder och vinodlare och har sedan dess varit en trogen följeslagare för såväl naturälskare, kockar, trädgårdsmästare, bergsklättrare och sjömän. Det miljömedvetna företaget, nu baserat i Chambéry Frankrike, har bevarats inom familjen och drivs idag av Joseph Opinels ättlingar. Företaget har miljöfokus och är hängivna till att producera knivar med hänsyn till naturliga resurser. Opinel är en symbol för fransk kultur och livsstil. Företagets legendariska fällknivar har prytt fickorna på världens största äventyrare. Alpguiden Roger Frison-Roche och bergsbestigaren Savoyard, gjorde aldrig en uppstigning utan att ha en Opinelkniv med sig och det var just en Opinelkniv som Picasso använde för att skapa sina skulpturer med. Numera tillverkar Opinel även köksknivar och stekknivar i Opinels karaktäriska färgskala.
Opinel
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se