Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Bronson, Elektrisk förslutare till öl- och läskburkar - 100% Chef

9995:-
1532-28414
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Bronson är en automatisk burkförslutningsmaskin med hög prestanda, som kan försegla mer än 400 burkar på 1 timme. Tack vare sin förmåga att arbeta med olika material (aluminium och PET) och kapaciteter (250 och 300 ml) är det en mångsidig och mycket användbar maskin. Med sin lilla storlek kan Bronson göra sig bra hos såväl en bar eller ett café som vill vara lite häftigt, ett mikrobryggeri, en kombucha-makare, hemma, i ett skolkök eller egentligen var som helst.

   Möjligheten att försegla transparenta burkar av plats gör att du kan designa unika och visuella drinkar och presentera cocktails, drinkar, buljonger eller annat på ett attraktivt och nymodigt sätt. Tack vare sin smidighet och praktiska föfarande är den inte omöjlig att se framför sig i ett öppet kök på ett ställe med nakna glödlampor i taket, vitt kakel och bänkar i obehandlat trä.

   Storlek: 20 x 37 x 67 cm

 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: 100/1046
100% Chef delar inte bara hemstad med legendariska elBulli utan även sinnet för experimentell och kreativt kök. Vi är otroligt stolta och glada över att kunna erbjuda ett brett sortiment av de mest spännande och roliga redskap och specialutrustning du kan föreställa dig. Vare sig det är toppskärare för vaktelägg, verktyg för chokladskulpturer eller kupoler till rökpistol tillräckligt höga för att rymma ett cocktailglas så är det inga som helst problem tack vare 100% Chef!
100% Chef
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se