Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Brynt smör: En kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag - Julia Tuvesson

220:-
  • Senaste titeln från Julia Tuvesson (Tuvessonskan)
  • Vegetarisk kokbok med fokus på brynt smör
  • Ett 40-tal blivande klassiska recept
1355-23652
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
  • Webblager 1 st
  • Butik Stockholm 1 st
  • Butik Malmö 1 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • Det är en odiskutabel sanning att allting blir godare med brynt smör. Denna sanning har Malmöförfattaren Julia Tuvesson, eller Tuvessonskan som vi brukar kalla henne, utforskat i sin senaste titel Brynt smör: En kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag.

      I sina tidigare titlar Plåtmat och Käka Grönt har hon redan påbörjat sitt kokboksförfattarskap med vegetariska recept. I den nya boken fortsätter hon på samma gröna spår men med fokus på hur det brynta smöret i olika variationer kan lyfta rätterna på bästa sätt. I ett 40-tal recept med spridning mellan brunch, snabb vardagsmat, enkel bjudmat, sött och plock, snacks och aperitivo visar hon var skåpet ska stå. Allting varvas med etnologiska texter (etnologi är författarens andra huvudämne) om smörets historia och kulinariska misstag som landat som fullträffar. En härlig vegetarisk kokbok för alla som gillar brynt smör helt enkelt!

       

      Författare: Julia Tuvesson
      Fotograf: Miriam Preis
      Förlag: Norstedts
      Språk: Svenska
      Utgivningsdatum: 15 okt 2020
      Bandtyp: Inbunden
      Antal sidor: 144
  • Specifikationer
    • Lev. artikelnummer: 9789113110486 EAN: 9789113110486
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se