Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Cabernet/Merlot 62cl Vinglas, 2-pack, Veritas - Riedel

749:-
1073-14264
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 3 st
 • Butik Stockholm 3 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Rödvinsglas från Riedels serie Veritas, speciellt utformat för att framhäva det bästa i cabernet- och merlotviner! Cabernetglasen är designat för att mildra strävhet och bitterhet i vin. Formen på glaset, med en stor generös kupa, som inte smalnar av för mycket mot öppningen är avgörande för att lyfta fram fruktsötma och dämpa aggressiva syror.

   Passar utomordentlig för Bordeaux (Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc) samt unga, sträva Cabernet/Merlot viner från både nya och gamla världen.
   Äldre årgångar av Bordeauxviner passa bäst i Mature Chardonnayglasen 6416/05
   Rekommenderat till: Bordeaux (red), Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Fronsac, Graves rouge, Listrac, Margaux, Médoc, Merlot, Moulis, Pauillac, Pessac Leognan (Rouge), Pomerol, St. Emilion, St. Estèphe, St. Julien.

   Säljs i prisvärt 2-pack.

   Höjd: 235 mm
   Volym: 62 cl
   Diameter: 95 mm

   Riedels senaste serie Veritas kombinerar charmen av ett munblåst glas med den exakta precision som ett maskintillverkat glas uppnår. Glaset är exceptionellt tunt och av högsta kvalité. Kupan är mjukt rundad och är designad för att framhäva vinets karaktär och aromer på bästa sätt.

    
 • Specifikationer
  • Kupa: Bordeaux (röd), Brunello di Montalcino, Cabernet, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Carménère, Fronsac, Graves Rouge, Listrac, Margaux, Médoc, Merlot, Montepulciano, Moulis, Pauillac, Pessac Leognan, Petit Verdot, Pomerol, Rött vin, St. Emilion, St. Estèphe, St. Julien
   Serie: Veritas
   Vin: Cabarnet
   Volym: 62 cl
   Lev. artikelnummer: R-6449/0 EAN: 9006206522729
Riedel tillverkar de mest fantastiska glas du kan tänka dig. Formerna är framtagna för att passa olika druvor och olika sorters vin - och det gör all skillnad!   Den första generationen Riedel som höll på med glas var Johann Christoph Riedel, född 1673. Han var handelsresande i glas från sin födelseregion Böhmen som då var tyskt och höll på att bygga upp sitt legendariska glasrykte. Innan han blev mördad(!) hann han yngla av sig och nästa generation Riedel började handmåla glas. Andra generationens Riedel fick elva barn varav endast två klarade sig och ett av dessa började tillverka glas någonstans kring det sjuåriga kriget. Det fortsätter ungefär i den här stilen fram till idag då den elfte generationen är VD för Riedel och högkvarteret etablerats i Österrike. Designen på glas är noga framtagen efter gediget arbete och det är enorm skillnad på rätt och fel glas för respektive druvsort. Lättast ände att börja i är kanske vinprovarsetet. Lycka till!
Riedel
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se