Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Caretta skaldjursknäckare, stål

450:-
1931-11779
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 1 st
 • Butik Stockholm 1 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Caretta skaldjursknäckare, stål, är lämplig för krabbor, hummer och andra skaldjur med hårt skal.

   Vi har ätit skaldjur sedan innan det var meningsfullt att tala om ”Det nordiska köket”. Men trots att krabbor, hummer och kräftor inte precis är några nya bekantskaper, så har vårt sätt att öppna upp för ett välsmakande och exklusivt skaldjurskött i stort sett inte utvecklats sedan stenåldern. Både rörtänger, nötknäckare, hammare och brödkavlar används, när det kommer skaldjur på bordet. Men det finns hopp framöver, och lösningen kommer från Sverige – ett av de mest skaldjursälskande länderna i världen.

   Uppfinnaren Erik von Schoultz har på kort tid blivit känd för sin nyskapande nötknäckare Drosselmeyer, som har vunnit åtskilliga internationella designpriser. Tillsammans med designern Joakim Norin har han utvecklat en skaldjursknäckare, som tar oss bort från stenåldern och in i mekanikens årtusende, när det handlar om tillredning av skaldjur.

   Skaldjursknäckaren fungerar enligt hävarmsprincipen och är framställd av rostfritt stål. Den produceras under miljövänliga förhållanden i Sverige.

   Namnet på skaldjursknäckaren är inspirerad av det latinska namnet på en speciell art av havssköldpadda som är känd för sin aptit på skaldjur och för sitt hårda bett – det finns faktiskt exempel på att ”Caretta Caretta” havssköldpaddor utan större problem flyttar på stålvajrar, om de kommer i vägen – något man gott kan föreställa sig, når man ser dess namne.

 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: S22025 EAN: 7350029220259
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se