Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Casing Pack för salami och fermenterade korvar - Umai

395:-
1591-23251
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
  • Webblager 23 st
  • Butik Stockholm 23 st
  • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • Med hjälp av UMAis casing pack är det lättare än någonsin att fixa korv och salami. Påsarna fungerar som fjälster, men andas och gör att du mycket snabbare kan göra torkad fermenterad korv.

      Produkten går att använda utan vakuummaskin, men även med. Försegla ena änden och fyll upp din korvsmet i fjälstret/påsen. I andra änden lägger du UMAis membran, som låter luft leta sig in i påsen medan vätska tar sig ut, och försluter sedan det hela. Korven ska därefter fermentera i några dygn under stillsamma förutsättningar innan den får några veckor i kylskåpet. När den slutligen tappat 35-40% av sin vikt så är den redo att skäras upp för en charkbricka och avnjutas framför tvn som visar kvalet till Årets Kock (OBS! Endast ett serveringsförslag).

      Observera att kött och kryddor inte ingår (ej heller köttkvarn eller korvspruta). Däremot innehåller produkten:

      10 meter x 50 mm UMAi Dry-påsar (tillräckligt för 11-14kg kött)

      Buntband för enkel förslutning utan vakuummaskin.
  • Specifikationer
    • Lev. artikelnummer: SCAS50 EAN: 859010004061
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se