Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Centricook, Centrifug för matlagning och drinkar - 100% Chef

33995:-
1532-28390
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • CentriCook är en icke-kyld centrifug som når 4000 RPM på mindre än 15 sekunder. Den klarifierar alla typer av juicer, buljonger eller vegetativt vatten utan att behöva använda pektinaser eller förtjockningsmedel eller öka temperaturen.

   Designad för mycket exakt arbete i matlagning och cocktailtillverkning. CentriCook separerar juicerna från de suspenderade fibrerna och koncentrerar dem i botten av flaskan som koncentrerat fruktkött. I den övre delen förblir den klarifierade juicen, mycket användbar i cocktails för att få klara drinkar utan flytande partiklar, men ger också möjligheter till helt otroliga consomméer och annat kul.

   CentriCook innehåller 4 behållare på 250 ml och klarifierar 1 liter på ca 10 minuter.

   Dess främsta fördel jämfört med användningen av pektinaser eller förtjockningsmedel är att processen är mycket snabbare, det är inte nödvändigt att värma produkten, det accentuerar inte syran och utsätter inte vätskan för oxidation. Den erhållna slutprodukten har en mer naturlig smak.

   CentriCook är mekaniserad, hastighet och arbetstid kan enkelt kontrolleras av frontdisplayen. Utrustad med ett säkerhetssystem som förhindrar att maskinen öppnas under centrifugeringsprocessen. Extremt tyst och stabil.

   Max. hastighet: 4000 r/min
   Max. kapacitet: 4×250ml
   Max. RCF: 4730×g
   Tid: 0-99 min
   Ljudnivå: ≤58dB (A)
   Ström: 220V 50hz
   Storlek: 57 x 40 x 32 cm
   Nettovikt: 48 kg

   Klarifiering med enzym:
   Pektinex är ett enzym som bryter ned pektinkedjorna i vissa frukter och grönsaker, mjukar upp dem och ger dem en tillagad konsistens, men utan tillagning. Det kan hjälpa till att klarifiera vissa produkter på egen hand, även om effekten ökar när den kombineras med effekten av en centrifug. Jämför man en extremt klarifierad produkt med en mindre genomskinlig är smakresultatet generellt sett till förmån för den mindre behandlade. Mer filtrerad (klarifierad) produkt = mer kristallin och mindre intensiv smak. Användningen av en centrifug som CentriCook påskyndar processen avsevärt, vilket gör att 1 liter kan klarifieras på 10 minuter. Pectinex påskyndar pektinnedbrytningsprocessen vilket avsevärt ökar effektiviteten och minskar arbetstiden. Det ger också en mer koncentrerad, silkeslen och trevlig restprodukt. Denna restprodukt som blir som en pasta av koncentrerad frukt blir en mycket inspirerande ingrediens i köket. Överst finns den klarifierade juicen som är mycket användbar i cocktails, consommé, såser eller andra spexiga påhitt.
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: 30/3000
100% Chef delar inte bara hemstad med legendariska elBulli utan även sinnet för experimentell och kreativt kök. Vi är otroligt stolta och glada över att kunna erbjuda ett brett sortiment av de mest spännande och roliga redskap och specialutrustning du kan föreställa dig. Vare sig det är toppskärare för vaktelägg, verktyg för chokladskulpturer eller kupoler till rökpistol tillräckligt höga för att rymma ett cocktailglas så är det inga som helst problem tack vare 100% Chef!
100% Chef
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se