Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Champagne-flöjt, Thomas DiVino, 6 st

400:-
1798-12739
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 2 st
 • Butik Stockholm 2 st
 • Butik Malmö 4 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Eleganta champagne-glas av s k flûte-modell från Rosenthals DiVino-serie. Dessa glas vet hur man festar med stil! Lämpliga för servering av alla sorters mousserande vin, såväl årgångschampagne, sekt, cremant, prosecco, cava och spumante. Den smala öppningen låter aromer och bubblor trängas för bästa möjliga smak- och doftupplevelse vare sig du vill skåla i ökentorr vintage eller sockersöt bubbelsirap av dessert-karaktär. Naturligtvis fungerar dessa glass förtäffligt även för bellini, rossini och andra cocktails med champagne-anknytning.

   Rymmer 19 cl
   Höjd: 21,5 cm
   Tål maskindisk, notera dock att glasen är höga och inte ryms på den övre hyllan i de flesta diskmaskiner, men diskar du för hand blir de en ren prydnad när de får torka i våra vackra glashängare.
 • Specifikationer
Rosenthal började 1879 sin verksamhet med att måla porslin i slottet Erkersreuth i Tyskland. Efter några års succéer med handmålade askfat började de att producera eget porslin. Flera av deras serier sedan dess är ikoniska och för många av oss är Rosenthal helt enkelt bara ett ord för finporslin, sånt som tas fram vid festliga tillfällen så som studentskivor, Nobelmiddagen, begravningar eller Mickelsmäss.
Rosenthal
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se