Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Chokladskrapa, Professionell, Blad 145x50mm - Martellato

219:-
1710-26872
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
  • Webblager 11 st
  • Butik Stockholm 11 st
  • Butik Malmö 4 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • Spackelskrapa för choklad med väsenliga skillnader från en spackelskrapa från byggvaruhus. Tex: rostfritt blad som inte rostar, tillverkad för livsmedelshantering av livsmedelsgodkända material och handtag i plast vilket tål diskmaskin. Handtaget sluter dessutom om bladet helt hermetiskt vilket inte ger bakterierna några gömställen. Perfekt för att joxa runt med tablering och temperering av choklad, men också till mycket annat som skrapas i konditoriet. Bladet är 145mm brett och 50mm högt.
  • Specifikationer
    • Lev. artikelnummer: 50RAS4 EAN: 8029859137219

Sen vi plockade in Martellato i vårt sortiment har det snabbt blivit en favorit. Kanske för att det är så lätt för oss att känna igen sig i Nereo Martellatos passion för mat. Det hela började med att han som varje sann gourmand spenderade sin tid på lokala konditorier och hjälpte sina vänner med lösningar på bakformar han såg att de behövde. Det fortsatte med fler och fler redskap och snart bildades företaget Martellato, som sonen Alessandro idag driver.

Vi är lika glada över silikonformarna och spritspåsarna som över de lite mer nischade produkterna som sockerlampa och croissantutskärare.Vi tycker att alla deras produkter fyller en nästan självklar plats i varje foodies kök.

Martellato
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se