Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Conveggtor-korg, hållare - Big Green Egg

1282-18849
Storlek:
Large
Large Medium XL 2XL
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • En svår nöt. Vad får man om man slår ihop 2XL convEGGtor korg och två 2XL Half Baking Stones? Den mångsidiga 2XL convEGGtor?  Med korgen lägger du enkelt i eller plockar du enkelt upp convEGGtor – som innehåller de 2 halva keramikstenarna. Och dem använder du separat eller tillsammans för tillagning med (in)direkt värme. Har du den?

   I denna design från Big Green Egg har man tänkt på allt. Den förbättrade designen på 2XL convEGGtor ser till att du ännu enklare och mer mångsidigt kan tillaga ingredienser med indirekt värme.

   När du använder båda stenarna, bildar de en hermetiskt tät helhet genom de snedkapade kanterna och ingredienserna kommer inte att exponeras för direkta värme.

   Halvmåne Conveggtorn ingår inte utan hittas här.
 • Specifikationer
  • Passar till modell: 2XL, Large, Medium, XLarge
Vi är stolta att sälja Big Green Egg – grillvärldens Rolls Royce. De kostar en slant, men det är de garanterat värda. Big Green Egg har blivit alltmer populära i Sverige och det är lätt att förstå varför – grillarna levererar på topp varje gång, oavsett om du vill grilla, stenugnsbaka, slowcooka eller varmröka. Här hittar du också ett av Sveriges bredaste sortiment av Big Green Eggs tillbehör: Allt ifrån olika typer av grillgaller, kol, stekhällar och rengöringsattiraljer, till termometrar och rena matlagningsredskap. Vi har sålt Big Green Egg sedan starten av KitchenLab, vi vågar påstå att det vi inte vet om eggen, behöver man inte veta. Saknar du något tillbehör till Big Green Egg här på hemsidan? Hör av dig, så hjälper vi dig att ta fram det du är ute efter.
Big Green Egg
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se