Callebaut

Couverture, vit choklad 28 %, pellets, 1 kg – Callebaut

1827-25847
  • En legendarisk vit allroundchoklad på 28 % som fungerar till det mesta
  • Chokladen har en len och krämig smak med uttalade toner av mjölk, karamell och vanilj som är i perfekt balans med varandra.

190 kr

Uppskattad leverans 14 - 21 december.

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 500

star paper

365 dagars öppet köp

190 kr

En legendarisk vit allroundchoklad på 28 % som fungerar till det mesta.

Recept nr W2 är ett av Octaaf Callebaut®s ursprungsrecept som under åren har vuxit till att bli en av många kockars favoritchoklad. Denna choklad är så belgisk som den kan bli, eftersom den främst tillverkas med mjölk från kor som betar på belgiska betesmarker och socker från lokalt odlade sockerbetor.

Med sin medelviskositet på 3 av 5 droppar (vilket är hur Callebaut graderar sin choklad) är detta en fantastisk allroundchoklad som fungerar till det mesta, t.ex. överdrag, gjutning, fyllningar, mousser och dekorationer.

Chokladen har en len och krämig smak med uttalade toner av mjölk, karamell och vanilj som är i perfekt balans med varandra. W2 kan lätt kombineras med ett brett utbud av ingredienser och smaker, från surt till bittert, från kryddor till örter och från frukt till öl. Sötma, mjölk, grädde, karamell och vanilj.

Praliner, tryfflar, ganacher, bon bons, chokladkakor och bräck, mousse, kräm, bavaroise, glass, sås och dekorationer mm. Överdrag, gjutning, fyllning och dekorationer.