de Buyer

Crêpes-panna, Mineral-B – de Buyer

db-5615_var

En obelagd panna för crepes, galettes och pannkakor i rent kolstål. Pannan fungerar bara bättre och blir snyggare med åren. Avsaknaden av non-stick-beläggning ger den rätta ytan. Dessutom tillåter obehandlat järn stekning på riktigt höga temperaturer. Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion. Serien heter Mineral B och levereras med en skyddande hinna av bivax. Bäst blir... Läs mer

Nollställ

289 kr448 kr

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

En obelagd panna för crepes, galettes och pannkakor i rent kolstål. Pannan fungerar bara bättre och blir snyggare med åren. Avsaknaden av non-stick-beläggning ger den rätta ytan. Dessutom tillåter obehandlat järn stekning på riktigt höga temperaturer. Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion.

Serien heter Mineral B och levereras med en skyddande hinna av bivax. Bäst blir pannan om du steker in den med olja innan du börjar använda den. En djupare förklaring och film på hur du går till väga hittar du här.

OBS! Eftersom kolstålspannor är gjorda av ett lager varmvalsat kolstål kan de lätt slå sig om de används på en värmekälla som är mindre än stekpannans platta yta och bli konkav eller konvex.