Jure Förlag

Desserter med stil av Daniel Roos

2098-27080
  • Den första dessertboken du borde köpa
  • Full med lagda desserter på olika svårighetsgrad
  • Stilbildande estetik från Daniel Roos
  • Ingår i KitchenLabs litteraturkanon

300 kr

Finns i lager; Skickas 12 - 13 december

Lagerstatus

Webblager 3 st
Stockholmsbutik 3 st
Malmöbutik 3 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 500

star paper

365 dagars öppet köp

300 kr
Finns i lager
snabb leverans

Desserter med stil är en ikonsik bok av en av våra mest ikoniska och stilbildande konditorer Daniel Roos. Redan då det började viskas på stan om att Daniel Roos skulle släppa en dessertbok blev det full aktivitet på alla branschkollegor och den första upplagan tog slut snabbt och finns i referensbiblioteket hos varje ambitiös konditor i Sverige som var verksam då den släpptes. Den andra upplagan är utökad och kompletterad med flera av Daniels Nobeldesserter (han har fått uppdraget att slänga ihop efterrätten till Nobelfesten fler än en gång) och det är denna andra upplaga som du läser om just nu. Boken har varit stilbildande för platade desserter både på restaurang och hemma, och en del av de på förhand väldigt exentriska recepten som dillglass eller ruccolasorbet görs om och om igen av de som någonsin provat dem. Här finns desserter på flera olika svårighetsnivåer med olika nivå av antal moment. Allt från tryffelpraliner och godis till pajer, och allt från enklare fräscha desserter till avancerade och fantastiska skapelser som kräver en del tid bland våra Special Ingredients. De mest avancerade recepten återfinns i slutet av boken på de svarta sidorna och kräver näst intill svart bälte i kondis, eller åtminstone tjurskallighet och ambition. Ett måste i bokhyllan för alla som vill ta sina desserter från kladdkaka med lite lättvispad grädde dekorerat med ett hallon och ett citronmelissblad till nästa nivå och fortsätta uppåt, framåt.

 

Format: Inbunden
Antal sidor: 176
Språk: Svenska
ISBN: 9789172236899