Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Fettråg i aluminium, 5-pack - Big Green Egg

1282-18829
Storlek:
M, S, MX
M, S, MX L XL
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • En kock är inte rädd för lite fett. Det ger nämligen alla rätter smak. Men rengöringen är en helt annan historia. Med Big Green Egg Disposable Drip Pans fångar du enkelt upp fettet i stället. Dessa engångsdroppbrickor av aluminium är dessutom skräddarsydda för convEGGtor. Grilla utan att smutsa ner händerna.

   En kock är inte rädd för lite fett. Det ger nämligen alla rätter smak. Men   rengöringen är en helt annan historia. Med Big Green Egg Disposable Drip Pans   fångar du enkelt upp fettet i stället. Dessa engångsdroppbrickor av aluminium är dessutom skräddarsydda för convEGGtor. Grilla utan att smutsa ner händerna.

   Big Green Egg Disposable Drip Pans säljs i förpackningar om 5 och finns i tre storlekar. Perfekt om du lagar mat på indirekt värme och du vill skydda din convEGGtor mot droppande fett, vätska och rester. Dessa aluminiumdroppbrickor är praktiska, enkla och tidssparande. Det är bara att grilla den där kycklingen!

   5 stycken per förpackning

   48 cm x 2,5 cm XL (slut för säsongen)

   33,5 cm x 2,5 cm L

   28 cm x 2,5 cm M S MX
 • Specifikationer
  • Passar till modell: Large, Small, Medium, MiniMax, XLarge
Vi är stolta att sälja Big Green Egg – grillvärldens Rolls Royce. De kostar en slant, men det är de garanterat värda. Big Green Egg har blivit alltmer populära i Sverige och det är lätt att förstå varför – grillarna levererar på topp varje gång, oavsett om du vill grilla, stenugnsbaka, slowcooka eller varmröka. Här hittar du också ett av Sveriges bredaste sortiment av Big Green Eggs tillbehör: Allt ifrån olika typer av grillgaller, kol, stekhällar och rengöringsattiraljer, till termometrar och rena matlagningsredskap. Vi har sålt Big Green Egg sedan starten av KitchenLab, vi vågar påstå att det vi inte vet om eggen, behöver man inte veta. Saknar du något tillbehör till Big Green Egg här på hemsidan? Hör av dig, så hjälper vi dig att ta fram det du är ute efter.
Big Green Egg
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se