Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Drivhjulskit till Vitamix XL - Vitamix Commercial

400:-
1284-16070
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Drivhjulets funktion


   Det är ett metalldrivsystem som kopplar ihop kannan med motorbasen. De är designade för att skydda motorn om knivbladen skulle blockeras från att roteras. De hjälper även till att reducera ljudnivån under användning. Ett korrekt fäst drivhjul bör sitta fast, men ändå vara lite rörligt. På så vis samarbetar det på bäst sätt med kannan och reducerar även ljudet optimalt.

   När behöver man byta drivhjul?


   Det beror på hur ofta maskinen används, men detta är en slitagedel som kommer behöva bytas ut förr eller senare. Vi rekommenderar att alltid ha extra drivhjul liggandes på varje enhet för att undvika stopp i driften. Något som påskyndar slitage av drivhjul att är vicka på kannan under drift, eller att ta bort kannan innan maskinen stannat helt.

   Om maskinen börjar låta på ett sätt som den inte gjort förut, då är det dags att kolla drivhjulet. Om det blivit slitet och behöver bytas ut kommer man höra en skillnad på ljudet när maskinen är igång. Du kan också se hur kuggarna ser ut.

   Denna passar endast Vitamix XL.
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: 15902 EAN: 703113159022
Detta är Vitamix professionella linje riktad mot restaurang och annan verksamhet.   Vitamix blenders tillhör de produkter vi på KitchenLab är extra stolta att få representera. Vi använder själva våra Vitamix-blenders dagligen och vi har fortfarande aldrig fått något annat än glada tillrop från de hundratals kunder som gjort den lite smärtsamma investering som det innebär att köpa en produkt som är så pass mycket dyrare än sina sämre konkurrenter. Det ofrånkomliga hål som uppkommer i plånboken glömmer du dock snabbt bort snabbt när du förstår hur överlägsen den är dina tidigare. Vi använder våra blenders till allt möjligt: att mala kryddor, göra currypasta, smoothies, majonnäs, förvandla gammalt bröd till ströbröd, att krossa is till margheritan,  blanda sockerkakssmet, mala mandelmjöl, finfördela muscovadososcker som klumpat sig, släta till vichysoisse. Vitamix har ett tydligt mål- att göra världens bästa blenders. Idag är det fjärde generationen som driver vidare företaget, och även om många skulle påstå att de har lyckats så fortsätter de ständigt att utveckla produkter och sikta uppåt, framåt.
Vitamix Commercial
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se