Umai Dry

DryAge Bag för små charkuterier – Umai

1591-23253

Påsar för att möra de lite mindre charkuteribitarna som till exempel capicola, lonzino, breasola, prosciutto eller guanciale. Påsarna fungerar på samma sätt som de andra från UMAi, med hjälp av membranet i öppningen släpper de in luft och släpper ut vätska vilket gör att mörningsprocessen påskyndas mycket och ditt tålamod för att låta saker ta... Läs mer

250 kr

Finns i lager; Skickas 30 nov - 1 dec

Lagerstatus

Webblager 8 st
Stockholmsbutik 8 st
Malmöbutik 4 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 500

star paper

365 dagars öppet köp

250 kr
Finns i lager
snabb leverans

Påsar för att möra de lite mindre charkuteribitarna som till exempel capicola, lonzino, breasola, prosciutto eller guanciale. Påsarna fungerar på samma sätt som de andra från UMAi, med hjälp av membranet i öppningen släpper de in luft och släpper ut vätska vilket gör att mörningsprocessen påskyndas mycket och ditt tålamod för att låta saker ta tid förkortas ytterligare. Rymmer cirka 1,5-2,5 kg kött.

I förpacknngen finns:

3 st UMAi DryAge-påsar 25 x 27,5 cm
5 st VacMouse membran

Försluts med vakuummaskin.

CHRSM