Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

DryAge Bag, Charkuteri - Umai

550:-
1591-15768
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
  • Webblager 5 st
  • Butik Stockholm 5 st
  • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • Nu kan du skapa dina egna  charkuterier, hemma, i ditt kylskåp med en särskild Umai Dry® teknik
      Unik Umai Dry® är en membranteknik som skapar en perfekt torr miljö för köttet.
      Men Dry Age Bag, gör du enkelt capicola, bresaola, parmaskinka , pancetta och allt utan kladd, inga lukter utan att sker enkelt och smidigt innuti påsen.
      Ditt resultat kommer vara utsökta charkvaror som kommer att imponera på dina vänner och familj, perfekt som tilltugg och snacks.

      Membranen som man sätter i påsarna släpper ut fukten från köttet men suger inte till sig något utifrån. Under processen skapas inga lukter. Med fördel lägger man påsen med köttet på ett galler i kylskåpet.

      Paketet innehåller:

        • 3 st Umai Drybags 25x26 cm, lämplig för ca 1.5-2.3 kg kött.

        • 2 st 20x43 cm, lämplig för ca 1.5-3 kg kött.

        • 5 st membran eller remsor som man förseglar fast i påsen med sin vakuummaskin.

        • 1 påse Instacure, som man tillsätter i varje påse. Instacure är en blandning av natriumklorid och natriumnitrit. Påsen räcker till ca 13.5 kg kött.

        • 1 påse enbär.


      Instruktioner på engelska medföljer.

       

      OBS! Kräver en vakuummaskin, och behöver du en sån har vi dem här.
  • Specifikationer
    • Lev. artikelnummer: CHRKIT EAN: 859010004023
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se