Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Easy Whip - The Kitchen Lab

1429-12705
Vikt:
100 g
100 g 250 g
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Easy Whip är ett stabiliseringsmedel i pulverform som är idealisk för att göra lätta luftiga mousser, maränger eller skum av praktiskt taget vilken vätska som helst, sött som salt. Blanda Easy Whip i din valda vätska och vispa den sedan till ett lätt stabilt skum eller mousse. Skummet kan sedan torkas vid låga temperaturer för att göra maräng. Easy Whip har en neutral smak. Stabila skum, mousser, yoghurt och vispade mejeriprodukter kan göras snabbt och enkelt med Easy Whip. En receptbok ingår vid varje köp (text på engelska). Innehåller innovativa, enkla recept och tips som kan anpassas för att skapa dina egna unika kreativa rätter.

   Användning: Blanda Easy Whip i din valda vätska med en mixer, vispa sedan till ett lätt stabilt skum eller mousse med hjälp av en stavmixer eller en elvisp. Skum kan sedan torkas ut vid låga temperaturer för att göra maräng. Använd vid 0,5 % - 1 % av receptets totalvikt (5g – 10g per 1 kg).


   Innehåll:
   Metylcellulosa, Xanthangummi.
   Förvaras torrt, svalt och mörkt.
 • Specifikationer
  • Storlek: 100 g, 250 g
   Volym: 100 g, 250 g
The Kitchen Lab har i över tio år levererat utrustning till såväl stjärnkockar som entusiastiska amatörer. Sortimentethar alltid drivits av funktion och kvalitet och därför är vi extra stolta över att kunna leverera ingredienser för molekylär matlagning i eget namn.
The Kitchen Lab
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se