Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

EGG Frame, ramkonstruktion - Big Green Egg

1282-18375
Storlek:
Large
Large Medium XL 2XL
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Du börjar med basen: EGG Frame. Den levereras med rostfri gallerhylla, krokar för dina redskap och 4 justerbara ben. Bordsbenen och ramen är av pulverlackerat aluminium och stål. På benen kan du även montera länkhjul på 10 cm. Att renovera medför stress, men att bygga ut är bara roligt. EGG Frames mått är 76 (b) x 77 (h). Modular Nest EGG Frame finns för modellerna Medium, Large och XLarge.

   • Inklusive en EGG Frame, gallerinsats av rostfritt stål och Tool Hooks

   • 4 justerbara fötter ingår, Caster Kit kan även monteras på benen

   • Den nedre hyllramen och korsbalkarna är gjorda av stål för extra styrka

   • Övre aluminiumram och -ben, om den pulverlackerade ytan repas, förblir ramen rostfri


    

   Rom byggdes ju inte på en dag, så det är klart att det tar tid att vänja sig helt vid sitt utomhuskök. Ett Big Green Egg Large eller XLarge med ett MiniMax bredvid? Börja med ramkonstruktionen och bygg långsamt ut den med Expansion Frames, Nest Inserts och andra Add-ons. Älskling, vi ska bygga ut!

   Nya Big Green Egg Modular Nest System är ett slags Lego för vuxna. Det är utformat så att alla delar kan kombineras och du kan fortsätta att bygga ut det. Vill du ha en stor arbetsbänk? Detta modulsystem är precis lika mångsidigt som själva EGGet. Även form eller stil på din arbetsyta utomhus kan anpassas efter dina önskemål och din smak.
 • Specifikationer
  • Passar till modell: 2XL, Large, Medium, XLarge
Vi är stolta att sälja Big Green Egg – grillvärldens Rolls Royce. De kostar en slant, men det är de garanterat värda. Big Green Egg har blivit alltmer populära i Sverige och det är lätt att förstå varför – grillarna levererar på topp varje gång, oavsett om du vill grilla, stenugnsbaka, slowcooka eller varmröka. Här hittar du också ett av Sveriges bredaste sortiment av Big Green Eggs tillbehör: Allt ifrån olika typer av grillgaller, kol, stekhällar och rengöringsattiraljer, till termometrar och rena matlagningsredskap. Vi har sålt Big Green Egg sedan starten av KitchenLab, vi vågar påstå att det vi inte vet om eggen, behöver man inte veta. Saknar du något tillbehör till Big Green Egg här på hemsidan? Hör av dig, så hjälper vi dig att ta fram det du är ute efter.
Big Green Egg
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se