Big Green Egg

EGG Frame, ramkonstruktion – Big Green Egg

bge-eggframe

Du börjar med basen: EGG Frame. Den levereras med rostfri gallerhylla, krokar för dina redskap och 4 justerbara ben. Bordsbenen och ramen är av pulverlackerat aluminium och stål. På benen kan du även montera länkhjul på 10 cm. Att renovera medför stress, men att bygga ut är bara roligt. EGG Frames mått är 76 (b) x... Läs mer

Nollställ

5 500 kr7 700 kr

fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Du börjar med basen: EGG Frame. Den levereras med rostfri gallerhylla, krokar för dina redskap och 4 justerbara ben. Bordsbenen och ramen är av pulverlackerat aluminium och stål. På benen kan du även montera länkhjul på 10 cm. Att renovera medför stress, men att bygga ut är bara roligt. EGG Frames mått är 76 (b) x 77 (h). Modular Nest EGG Frame finns för modellerna Large och XLarge.

  • Inklusive en EGG Frame, gallerinsats av rostfritt stål och Tool Hooks
  • 4 justerbara fötter ingår, Caster Kit kan även monteras på benen
  • Den nedre hyllramen och korsbalkarna är gjorda av stål för extra styrka
  • Övre aluminiumram och -ben, om den pulverlackerade ytan repas, förblir ramen rostfri

 

Rom byggdes ju inte på en dag, så det är klart att det tar tid att vänja sig helt vid sitt utomhuskök. Ett Big Green Egg Large eller XLarge med ett MiniMax bredvid? Börja med ramkonstruktionen och bygg långsamt ut den med Expansion Frames, Nest Inserts och andra Add-ons. Älskling, vi ska bygga ut!

Nya Big Green Egg Modular Nest System är ett slags Lego för vuxna. Det är utformat så att alla delar kan kombineras och du kan fortsätta att bygga ut det. Vill du ha en stor arbetsbänk? Detta modulsystem är precis lika mångsidigt som själva EGGet. Även form eller stil på din arbetsyta utomhus kan anpassas efter dina önskemål och din smak.