Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Egg Genius, automatiskt fläkt och termostat - Big Green Egg

4599:-
1282-22726
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • EGG Genius kontrollerar och övervakar temperaturen på ditt EGG och skickar det till din nedladdade app på din smartphone eller surfplatta. På detta sätt kan du njuta av välsmakande anrättningar även kalla vinterdagarna medan ditt EGG långsamt tillagar på exakt temperatur.

   EGG Genius säkerställer ett konstant luftflöde vilket gör att du kan laga mat under jämn temperatur. Du får ett meddelande om temperaturen är antingen för hög eller för låg. Du kan till och med granska statistiken från dina tidigare EGG-sessioner. EGG Genius är lätt att installera och att du kan ladda ner appen från App Store eller Google Play Store. Och vem får kredit för det perfekta resultatet? Du!
 • Specifikationer
  • Passar till modell: Mini, MiniMax, Small, Medium, Large, XLarge, XXLarge
   Lev. artikelnummer: 121059 EAN: 665719121059
Vi är stolta att sälja Big Green Egg – grillvärldens Rolls Royce. De kostar en slant, men det är de garanterat värda. Big Green Egg har blivit alltmer populära i Sverige och det är lätt att förstå varför – grillarna levererar på topp varje gång, oavsett om du vill grilla, stenugnsbaka, slowcooka eller varmröka. Här hittar du också ett av Sveriges bredaste sortiment av Big Green Eggs tillbehör: Allt ifrån olika typer av grillgaller, kol, stekhällar och rengöringsattiraljer, till termometrar och rena matlagningsredskap. Vi har sålt Big Green Egg sedan starten av KitchenLab, vi vågar påstå att det vi inte vet om eggen, behöver man inte veta. Saknar du något tillbehör till Big Green Egg här på hemsidan? Hör av dig, så hjälper vi dig att ta fram det du är ute efter.
Big Green Egg
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se