Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Fermenteringsset, 3 Liter - Kilner

599:-
1086-15223
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 3 st
 • Butik Stockholm 3 st
 • Butik Malmö 1 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Trenden för fermentering jäser sig bara starkare - och det är inte konstigt.  Det är en flertusenårig hantverkstradition som åter gör sig känd där man i harmomi med mikroorganismer behandlar råvaror och får smaknyanser som annars vore omöjliga. Att det är bra för magen (probiotiskt) och dessutom förlänger råvarornas hållbarhet är andra fördelar. Soja, sauerkraut, kimchi, garum, kombucha, koji, miso och vinäger är exempel på fermenterade rätter och smaksättare som utgör viktiga baser i respektive kulturers kök.

   Detta fermenteringsset består av en 3-liters glasbehållare, ett tätslutande lock i silikongummi, 2 st keramiska vikter som ser till att jäsande råvaror håller sig under ytan samt ett vattenlås som förhindrar ovälkomna mikroorganismer att blanda sig i processen. Kort sagt allt du behöver (utöver råvaror) för att med naturens hjälp få till tusentals olika fantastiska kreationer.

   Tål max 80 grader.

   Vill du lära dig hur fermentering går till och hur du går tillväga för att göra din egen kimchi? Läs vår fermenteringsguide.
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: KI25839 EAN: 5010853233789
John Kilner startade sitt bolag 1842 och i slutet av samma århundrade var utvecklade de konserveringsburkar i glas. En produkt som med åren visat sig vara lika relevant i våra dagar som när den först såg dagens ljus. Idag har de ett brett sortiment med glasburken som utgångsläge och skryter med en slogan som lyder \"The original and the best, all other brands are substitutes\" vilket fritt översatt betyder ungefär att du ska ha Kilner på hyllan och annat på avbytarbänken.
Kilner
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se