Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Filterpåsar till Squasher, 50-pack - 100% Chef

449:-
1532-28410
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Påsar till Squasher med 100 μm inbyggt filter. Squasher är en elektrisk supermuddler som behöver påsar för att användas. De är mycket smidiga och behändige för prepp och han förslutas för att hålla längre. I påsen kan du förberreda infusioner eller buljonger som vanligt och sedan bara snitta upp sidan av påsen när du vill använda det.

   Tack vare det integrerade filtret får du en ren och klar vätska utan rester eller sediment utan att behöva sila den ytterligare. Maxvolym ärt 400 ml. Påsen är inte lämplig för sous vide-matlagning.

   Så här använder du påsarna:
   Fyll påsen med de valda ingredienserna. Med Squasher kan du arbeta med en öppen eller förseglad påse. Påsen förseglar du med svetsen till en vacuummaskin med 75% värme. När påsen väl är förseglad, låt den ligga stilla några sekunderså att förseglingen svalnar, annars kan påsen öppnas vid filtret.

   50 st påsar i förpackningen.
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: 100/0202
100% Chef delar inte bara hemstad med legendariska elBulli utan även sinnet för experimentell och kreativt kök. Vi är otroligt stolta och glada över att kunna erbjuda ett brett sortiment av de mest spännande och roliga redskap och specialutrustning du kan föreställa dig. Vare sig det är toppskärare för vaktelägg, verktyg för chokladskulpturer eller kupoler till rökpistol tillräckligt höga för att rymma ett cocktailglas så är det inga som helst problem tack vare 100% Chef!
100% Chef
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se