Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Fire Bowl - Big Green Egg

1282-28179
Storlek:
Large
Large Medium MiniMax XLarge XXLarge
Lagerstatus
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • Fire Bowl är en korg i rostfritt stål som du kan använda istället för Fire Grate i ditt Big Green Egg. Lyft helt enkelt ur Fire Grate och placera en Fire Bowl i rätt storlek. Varför ska du nu göra detta? Jo, genom att ha kolen i denna korg istället blir din rengöring av grillen mycket enklare. Efter använidning när allt har svaltat, lyft upp korgen och skaka bort all aska och behåll alla kolbitar som går att återanvända. En del kommer att ramla ner under korgen som vanligt, men istället för att joxa runt och sila all aska i grillen blir det nu mycket smidigare!

      Från XLarge och uppåt har den dessutom en löstagbar vägg i mitten vilket gör att du enkelt kan fylla med kol på ena sidan för att endast använda halva grillen.
  • Specifikationer
    • Passar till modell: Large, Medium, MiniMax, XLarge, XXLarge
Vi är stolta att sälja Big Green Egg – grillvärldens Rolls Royce. De kostar en slant, men det är de garanterat värda. Big Green Egg har blivit alltmer populära i Sverige och det är lätt att förstå varför – grillarna levererar på topp varje gång, oavsett om du vill grilla, stenugnsbaka, slowcooka eller varmröka. Här hittar du också ett av Sveriges bredaste sortiment av Big Green Eggs tillbehör: Allt ifrån olika typer av grillgaller, kol, stekhällar och rengöringsattiraljer, till termometrar och rena matlagningsredskap. Vi har sålt Big Green Egg sedan starten av KitchenLab, vi vågar påstå att det vi inte vet om eggen, behöver man inte veta. Saknar du något tillbehör till Big Green Egg här på hemsidan? Hör av dig, så hjälper vi dig att ta fram det du är ute efter.
Big Green Egg
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se