Scanpan

Friteringskorg 20 x 15,5 cm – Scanpan TechnIQ

sq-SP-543003xx_var

En friteringskorg i rostfritt stål som du kan använda till att göra pommes frites, fritera grönsaker, kykling och fisk. Finns i två storlekar: 20 x 15,5 cm och 28 x 9 cm Om Scanpan TechnIQ TechnIQ är en nydanande serie från Scanpan. Deras egna patenterade beläggning Stratanium+ har en grövre textur och påminner på ytan... Läs mer

Nollställ

499 kr579 kr

Lagerstatus

Stockholmsbutik & Web 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

En friteringskorg i rostfritt stål som du kan använda till att göra pommes frites, fritera grönsaker, kykling och fisk.

Finns i två storlekar: 20 x 15,5 cm och 28 x 9 cm

Om Scanpan TechnIQ

TechnIQ är en nydanande serie från Scanpan. Deras egna patenterade beläggning Stratanium+ har en grövre textur och påminner på ytan mer om en gjutjärnspanna – samtidigt har den fördelarna som kommer med en traditionell non-stick-beläggning. Stratanium+ är, precis som tidigare beläggningar, helt fri från skadliga och miljöfarliga ämnen. Scanpan var först i världen med att producera en non-stick-beläggning utan de farliga ämnena PFOA och PFOS.

Serien TechnIQ är också resultatet av ett unikt samarbete med professionella kockar. Stek- och kokkärlen är designade efter kockarnas bestämda preferenser och tuffa krav. De är extremt tåliga, ger ett fantastiskt stekresultat och är otroligt enkla att hålla rena. Samtliga kärl har en grund som består av återvunnet aluminium. TechnIQ är ugnssäker upp till 260 grader och fungerar på alla värmekällor, inklusive induktion.