Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Glashandduk mikrofiber - Riedel

229:-
1073-14287
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 13 st
 • Butik Stockholm 13 st
 • Butik Malmö 7 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Putsduken, i mikrofiber, kan användas torr eller lätt fuktad för att polera vinglasen med. Avlägsnar fett och torkar glaset på samma gång. Duken kan tvättas i 60 grader utan sköljmedel.

   Vare sig man diskar glas och karaffer i maskin eller för hand bör man torka/polera efteråt. Med Riedels putsduk blir glasen skinande rena.

   Undvik att hålla i glaset på foten och kupan samtidigt, då de svagaste punkterna i glaset är i fästena mellan fot och stam och mellan stam och kupa.
   Håll i glasets kupa med ena handen och använd två fingrar från den andra handen inuti kupan. Foten poleras separat med två händer.
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: R-5010/07 EAN: 9006206212781
Riedel tillverkar de mest fantastiska glas du kan tänka dig. Formerna är framtagna för att passa olika druvor och olika sorters vin - och det gör all skillnad!   Den första generationen Riedel som höll på med glas var Johann Christoph Riedel, född 1673. Han var handelsresande i glas från sin födelseregion Böhmen som då var tyskt och höll på att bygga upp sitt legendariska glasrykte. Innan han blev mördad(!) hann han yngla av sig och nästa generation Riedel började handmåla glas. Andra generationens Riedel fick elva barn varav endast två klarade sig och ett av dessa började tillverka glas någonstans kring det sjuåriga kriget. Det fortsätter ungefär i den här stilen fram till idag då den elfte generationen är VD för Riedel och högkvarteret etablerats i Österrike. Designen på glas är noga framtagen efter gediget arbete och det är enorm skillnad på rätt och fel glas för respektive druvsort. Lättast ände att börja i är kanske vinprovarsetet. Lycka till!
Riedel
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se